Aquael LED moonlight blauw

Met de Aquael LED moonlight blauw kunt u op een gemakkelijke wijze het maanlicht nabootsen in het aquarium. De Aquael LED moonlight wordt gebruikt als nachtverlichting en staat aan wanneer de dag-verlichting uit is.

Lees meer...
Aantal: 5

Aquael LED moonlight blauw

 
Buiten is het nooit helemaal donker. De weerspiegeling van de maan zorgt vaak voor een blauwig licht die weerkaatst naar de aarde. Met de Aquael LED moonlight blauw kunt u deze natuurlijke verlichting nabootsen in het aquarium. Op deze manier wordt de natuurlijke situatie nog beter behaald wat stress voorkomt bij dieren en het aquarium in balans houdt.
 
De Aquael LED moonlight blauw wordt middels een dubbele bevestiging op een stevige manier bevestigd aan de binnenkant van het aquarium. De moonlight wordt door middel van een zuignap vastgehouden aan de binnenkant van het glas, terwijl een sterke magneet de lamp op zijn plek houdt via de buitenkant. De lamp kan zowel boven als onder water worden gebruikt. 

De Aquael led moonlight blauw is een klein lampje met een stroomverbruik van selchts 1,5 Watt. desalniettemin geeft het lamje een goede hoeveelheid blauw licht af die perfect is voor het nabootsen van de natuurlijke situatie.

De lamp komt inclusief stekker (usb) en adapter voor het stopcontact. Geschikt voor zowel zoet als zout water.
Niwla 20-09-2017 10:35

Ik heb deze nu een tijdje in gebruik in mijn 90cm bak. Verlichting is meer dan voldoende. Zeker meer dan bij andere merken. Helaas vind ik het positioneren in de bak wat lastig. Het lampje is ten opzichte van de magneet of zuignap net heel erg ver te verdraaien. Daardoor schijnt de nachtverlichting (vanaf de zijwand waar ik hem bevestigd heb) bijna horizontaal door de bak.


4 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen