Anubias barteri caladiifolia - In pot

De Anubias barteri caladiifolia is een kweekvorm op de Anubias var. nana. De Anubias barteri caladiifolia kenmerkt zich door zijn hartvormige bladeren. Deze Anubias kan heel mooi breed groeien en is ideaal te binden op hout of steen. Wordt 10 tot 50 cent

Lees meer...
Artikelnummer: Blister pot
Aantal: 4

Anubias barteri caladiifolia - In pot

 

De Anubias barteri caladiifolia is een kweekvorm op de Anubias var. nana. De Anubias barteri caladiifolia kenmerkt zich door zijn hartvormige bladeren. Deze Anubias soort vormt net als alle andere soorten een Rizoom (wortelstok). Hiermee is deze aquariumplant goed vast te maken op hard-scape zoals hout en stenen.

De rizoom zal langzaam verder groeien en in lengte toenemen waardoor de plant zich in de breedte uitbreidt. Tevens is de rizoom goed te knippen en in meerdere stukken te verdelen waardoor deze aquariumplant gemakkelijk te stekken is. Plant de rizoom niet direct in de bodem, dan kan deze gaan rotten.

De Anubias barteri caladiifolia heeft net als alle andere Anubias soorten bijzonder taaie bladeren. De bladeren worden vrij groot en kunnen wel jaren aan de plant blijven zitten. Door de stugge bladeren is de Anubias geschikt voor vrijwel alle aquaria met zelfs de moeilijkste vissen en kreeften.

 

Hoogte 10-50 centimeter
Temperatuur 15 - 30° C
Licht weinig - veel
pH 5,5 - 8,0

Melita Duits 14-07-2020 20:32

De plant zag er gezond uit en ook de grote van de plant was in orde


Kirsty Verbruggen 11-10-2019 12:07

Hij groeit goed! Heb hem tussen me boom en steen gestoken =)


Ccm De kok 26-09-2018 21:09

Ziet er erg goed uit! Boven verwachting.


5 sterren op basis van 3 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »