Angkor Wat tempel

De Angkor Wat tempel (24 x16,7 x24,5cm) is een tempelcomplex in Cambodja die vroeg in de 12e eeuw is gebouwd. Dit ornament is een goede namaak van een deel van dit complex en past zeer goed in het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de

Artikelnummer: 31.6.1
Aantal: 3

Angkor Wat tempel

 

De Angkor Wat tempel is een tempelcomplex in Cambodja die vroeg in de 12e eeuw is gebouwd. Dit ornament van Aqua Della is een goede namaak van een deel van dit complex en past zeer goed in het aquarium. Vanwege de gedetailleerde uitwerking lijkt het ornament geheel natuurlijk en past deze goed tussen de andere decoratie en aquariumplanten in het aquarium. 

De Angkor Wat tempel van Aqua Della is voorzien van een aantal poorten en openingen die goed kunnen dienen als schuilplaats voor (jonge) garnalen, kreeften en vissen. Het oppervlak van de tempel kan eventueel nog worden beplant met mossen of aquariumplanten om het geheel nog natuurlijker te maken. 

Alle aquarium decoraties van Aqua Della zijn gemaakt van 100% polyesterhars. Dit is absoluut gifvrij en heeft geen invloed op het biologisch evenwicht van je aquarium. Dit wil zeggen dat de aquarium deco nooit stoffen afgeeft aan het water en geen invloed heeft op de waterwaarden. Geschikt voor zowel zoet- als zout water.

Maat (L x B x H): 24 x 16,7 x 24,5 centimeter.

S.m.i. Kerkhofs 29-05-2019 10:50

Product is precies zoals verwacht. Mooi, stevig materiaal en nepplantjes zijn prachtig van kleur


5 sterren op basis van 1 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »