Cologne Shrimp Food (CSF) garnalenvoer

Cologne Shrimp Food produceert al jaren natuurlijk voer van zeer hoge kwaliteit voor garnalen en andere ongewervelden. Het is een bedrijf die gevestigd zit in Keulen. Het motto van het bedrijf is : De natuur kan het nog altijd het beste. Het assortiment van Cologne Shrimp Food bestaat dan ook grotendeels uit natuurlijke producten.

Van Cologne Shrimp Food zijn verschillende formaten beschikbaar. Klik op het product om een ander formaat te kiezen.


CSF probeerpakket

€12,50

Met dit probeerpakket maakt u op een gemakkelijke manier kennis met de hoge kwaliteit garnalenvoeding van cologne shrimpfood. U ontvangt 4 x 10 gram garnalenvoer in hersluitbare potjes.

CSF bee mix

€2,99

De bee mix van cologne shrimpfood is met zorg samengesteld voor de crystal red, crystal black en snowwhite garnalen. Bee mix ondersteunt de gezondheid, kleuring en kweek van de garnalen.

CSF Tai Mix

€3,99

Deze voedersticks van cologne shrimpfood zijn speciaal samengesteld voor de taiwan bee garnalen. 100% Kwaliteit garnalenvoer.

CSF Edge omnia pro compleet

€3,99

De stevige edge omnia pro voedersticks van cologne shrimpfood is een complete voeder voor garnalen. Bevat alles wat garnalen nodig hebben voor een goede gezondheid en optimale groei.

CSF Macro Pro

€3,29

Macro pro van cologne shrimpfood is rijk aan plantaardige en dierlijke eiwitten. Deze eiwitten vinden de garnalen ook in het natuurlijke voedsel. Eiwitten zijn de basis van levende cellen en dus onmisbaar!

CSF brandnetel sticks

€1,49

Brandnetel sticks van cologne shrimpfood bevatten een hoog gehalte silicaten. Silicaten zorgen dat de vervelling goed verloopt.

CSF brandnetel+ sticks

€1,79

Nu al het goede van pure brandnetel en pure paprika in 1 stick. Deze voedersticks van Cologne Shrimp Foods voor garnalen bevorderen de gezondheid en vervelling.

CSF walnootblad sticks

€2,45

De walnootblad voedersticks van cologne shrimpfood zijn erg gezond voor garnalen en werken antibacterieel. Garnalen zijn er gek op! Zakje van 25 gram.

CSF Paprika sticks

€2,99

Deze csf voedersticks hebben veel voedingswaarde en zorgen voor een optimale groei en conditie van de dieren.

CSF mulberry+ sticks

€2,49

Deze mulberry+ voedersticks worden al lang toegepast en gebruikt als voer voor garnalen, kreeften en slakken. De garnalen, kreeften en slakken zien deze sticks als een lekkernij en smullen er goed van.

CSF Echinacea+ sticks

€2,45

De Echinacea+ voedersticks zijn sticks die bestaan uit de beste samengestelde ingrediënten. Zeer rijk aan vezels. Zakje van 25 gram.

CSF berg power mix

€4,49

Deze voedersticks zijn gemaakt van de beste ingrediënten die hoog in de alpen worden gevonden. Deze sticks bevatten belangrijke, natuurlijke vitamines en mineralen die de garnalen gebruiken om te vervellen en te groeien.

CSF spinazie sticks

€2,45

De spinazie voedersticks zijn gemaakt van 100% pure spinazie. Deze sticks zijn zeer geliefd bij garnalen en vormen een gezonde voeding. Zakje van 25 gram.

CSF hokkaido (pompoen)

€2,99

Deze voedersticks zwellen snel en geven veel voer aan uw dieren. Zowel garnalen als kreeften en slakken zijn dol op deze voedersticks.

CSF slakken voeding

€3,49

Dieses Futter ist für Schnecken entwickelt worden, die in saurem, weichem Wasser leben. Die Sticks beinhalten Stoffe, um das Huas stabil zu halten.

CSF paardebloem+ sticks

€2,45

Deze sticks zijn zeer geliefd bij garnalen en vormen tevens een gezonde voeding. Deze sticks werken antibacterieel. Zakje van 25 gram.

CSF Bee Fruit mix

€4,99

Garnalen hebben behoefte aan een gezond en gevarieerd dieet. De bee shrimp fruit mix van cologne shrimpfood is een mix van verschillende vruchten, bladeren, granen eiwitten en algen.

CSF Power Protein

€10,95

Dit voer is speciaal ontwikkeld voor alle soorten garnalen. Proteïne zijn de bouwstenen van alle levende cellen en zorgen er dan ook voor dat uw garnalen goed en gezond kunnen groeien.

CSF Blütenpollen (bloempollen)

€1,99

Deze bloempollen van cologne shrimp food zijn van de puurste kwaliteit en afkomstig van veel verschillende bloemen, verzameld door bijen. Aanvullend garnalenvoer wat rijk is aan verschillende sporenelementen.

CSF baby pro

€3,99

Csf baby pro is stofvoer dat speciaal is ontwikkeld voor een optimale groei van jonge garnalen. Ondersteunt het immuunsysteem van jongs af aan zodat een goede basis wordt gelegd om op lange termijn ziektes te voorkomen.

CSF medi mix

€9,95

Csf medi mix is 100% natuurlijk. Medi mix is een melange van verschillende kruiden die er voor zorgen dat de garnalen een betere weerstand opbouwen. Werkt preventief tegen ziektes.

CSF hokkaido strips

€2,95

Hokkaido is een bekende pompoensoort waar al heel lang garnalenvoer van wordt gemaakt. Zeer geschikt als bijvoer, garnalen vinden het heerlijk! Zakje met 25 gram.

CSF Spirulina poeder

€2,45

Spirulina in zeer fijne vorm. Spirulina poeder verspreid zich gemakkelijk door het hele aquarium waardoor alle dieren in het aquarium te eten krijgen.

CSF spinazie poeder

€2,45

Spinazie is rijk aan sporenelementen en vitaminen. Dit maakt spinazie poeder van Cologne Shrimp Foods het ideale voer voor (jonge)garnalen. Inhoud: 25 gram.

Pagina 1 van 2