Cologne Shrimp Food (CSF) garnalenvoer

Cologne Shrimp Food produceert al jaren natuurlijk voer van zeer hoge kwaliteit voor garnalen en andere ongewervelden. Het is een bedrijf die gevestigd zit in Keulen. Het motto van het bedrijf is : De natuur kan het nog altijd het beste. Het assortiment van Cologne Shrimp Food bestaat dan ook grotendeels uit natuurlijke producten.

Van Cologne Shrimp Food zijn verschillende formaten beschikbaar. Klik op het product om een ander formaat te kiezen.


CSF probeerpakket

€13,95

Met dit probeerpakket maakt u op een gemakkelijke manier kennis met de hoge kwaliteit garnalenvoeding van cologne shrimpfood. U ontvangt 4 x 10 gram garnalenvoer in hersluitbare potjes.

CSF Edge omnia pro compleet

€3,95

De stevige edge omnia pro voedersticks van cologne shrimpfood is een complete voeder voor garnalen. Bevat alles wat garnalen nodig hebben voor een goede gezondheid en optimale groei.

CSF bee mix

€3,25

De bee mix van cologne shrimpfood is met zorg samengesteld voor de crystal red, crystal black en snowwhite garnalen. Bee mix ondersteunt de gezondheid, kleuring en kweek van de garnalen.

CSF baby pro

€3,95

Csf baby pro is stofvoer dat speciaal is ontwikkeld voor een optimale groei van jonge garnalen. Ondersteunt het immuunsysteem van jongs af aan zodat een goede basis wordt gelegd om op lange termijn ziektes te voorkomen.

CSF Macro Pro

€3,25

Macro pro van cologne shrimpfood is rijk aan plantaardige en dierlijke eiwitten. Deze eiwitten vinden de garnalen ook in het natuurlijke voedsel. Eiwitten zijn de basis van levende cellen en dus onmisbaar!

CSF Tai Mix

€3,95

Deze voedersticks van cologne shrimpfood zijn speciaal samengesteld voor de taiwan bee garnalen. 100% Kwaliteit garnalenvoer.

CSF Bee Fruit mix

€4,95

Garnalen hebben behoefte aan een gezond en gevarieerd dieet. De bee shrimp fruit mix van cologne shrimpfood is een mix van verschillende vruchten, bladeren, granen eiwitten en algen.

CSF walnootblad sticks

€2,95

De walnootblad voedersticks van cologne shrimpfood zijn erg gezond voor garnalen en werken antibacterieel. Garnalen zijn er gek op! Zakje van 25 gram.

CSF berg power mix

€11,95

Deze voedersticks zijn gemaakt van de beste ingrediënten die hoog in de alpen worden gevonden. Deze sticks bevatten belangrijke, natuurlijke vitamines en mineralen die de garnalen gebruiken om te vervellen en te groeien.

CSF hokkaido (pompoen)

€2,95

Deze voedersticks zwellen snel en geven veel voer aan uw dieren. Zowel garnalen als kreeften en slakken zijn dol op deze voedersticks.

CSF slakken voeding

€3,50

Dieses Futter ist für Schnecken entwickelt worden, die in saurem, weichem Wasser leben. Die Sticks beinhalten Stoffe, um das Huas stabil zu halten.

CSF Blütenpollen (bloempollen)

€3,99

Deze bloempollen van cologne shrimp food zijn van de puurste kwaliteit en afkomstig van veel verschillende bloemen, verzameld door bijen. Aanvullend garnalenvoer wat rijk is aan verschillende sporenelementen.

CSF Power Protein

€11,95

Dit voer is speciaal ontwikkeld voor alle soorten garnalen. Proteïne zijn de bouwstenen van alle levende cellen en zorgen er dan ook voor dat uw garnalen goed en gezond kunnen groeien.

CSF medi mix

€3,95

Csf medi mix is 100% natuurlijk. Medi mix is een melange van verschillende kruiden die er voor zorgen dat de garnalen een betere weerstand opbouwen. Werkt preventief tegen ziektes.

CSF Spirulina poeder

€2,50

Spirulina in zeer fijne vorm. Spirulina poeder verspreid zich gemakkelijk door het hele aquarium waardoor alle dieren in het aquarium te eten krijgen.

CSF spinazie poeder

€2,50

Spinazie is rijk aan sporenelementen en vitaminen. Dit maakt spinazie poeder van Cologne Shrimp Foods het ideale voer voor (jonge)garnalen. Inhoud: 25 gram.

CSF brandnetelpoeder

€2,75

Brandnetel is hoog aan silicaten en helpt daardoor bij een goede vervelling. Door de fijne poedervorm verspreid het gemakkelijk door het hele aquarium. Inhoud: 25 gram.

CSF Crabs Pro

€12,95

CSF Crabs Pro is bevat een mix van plantaardige en dierlijke eiwitten en is speciaal geproduceerd voor kreeft en (land)krabben. Kan worden gebruikt als complete voeding. Inhoud: 50 gram.

CSF Crabs Green

€13,95

CSF Crabs Green is een speciaal ontwikkeld hoofdvoer voor kreeften en (land)krabben. Bevat alle essentiële voedingsstoffen voor optimale groei in combinatie met een sterk pantser. Inhoud: 50 gram.