BorneoWild

De natuurlijk aquarium mineralen van BorneoWild zijn van de hoogste kwaliteit en speciaal samengesteld om aquariumwater op topkwaliteit te houden.


BorneoWild GH+

€14,95

Met BorneoWild GH+ kan gedemineraliseerd (regen/osmose) water opnieuw worden gemineraliseerd en geschikt worden gemakkt voor Caridina garnalen. Verhoogt de GH zonder de kH te beïnvloeden.

BorneoWild Minerum

€15,95

BorneoWild Minerum bestaat uit een mix van essentiële macro-elementen die garnalen in kleine mate nodig hebben. Deze macro-elementen helpen bij een goede vervelling, opbouw van het pantser, etc.

BorneoWild Minerax

€17,95

BorneoWild Minerax is een natuurlijk mineraal dat bacteriegroei stimuleert en zo helpt bij het onderhouden van een goede waterkwaliteit. Verkort tevens de startup periode. 100 Gram.

BorneoWild Enlive

€25,95

BorneoWild Enlive bestaat uit meer dan 100 verschillende bacteriën in slaapstand. Deze filterbacteriën starten uw aquarium filter sneller op en zetten afvalstoffen om naar nitraat.

BorneoWild Bee Ball

€25,95 €24,95

BorneoWild bee ball zijn balletjes die gemaakt zijn van bamboe houtskool die langzaam anionen en mineralen vrijgeven aan het water. Zorgt voor een optimale waterkwaliteit en nabootsing van de natuurlijke omstandigheden.

BorneoWild Minerock 500 gr

€24,95

BorneoWild minerock zijn mineraalstenen die langzaam mineralen loslaten over een lange periode. Deze mineralen helpen bij het in stand houden van de bacterie cultuur en helpen garnalen met het vervellen.