Geneesmiddelen voor het aquarium

Aquarium medicatie wordt gebruikt voor het verwijderen van ongedierte en ongewenste bewoners, zoals Planaria en andere wormen. Naast dit soort medicijnen hebben we ook bacteriën en ziekte medicatie.


Aqua-Tropica Endobakt Aktiv 30 ml

€10,99

Aqua-Tropica Endobakt Aktiv kan een uitkomst bieden bij verhoogde aantallen garnalen sterfte in het aquarium. Elimineert negatieve bacteriën en remt schimmels. Inhoud: 30 milliliter.

Aqua-Tropica Propolis Spray 25 ml

€7,99

Aqua-Tropica Propolis Spray is een 100% natuurlijk middel om inwendige infecties en schimmels te weren. Werkt bacterie en schimmeldodend. Inhoud: 25 milliliter.

Aqua-Tropica Protect Aktiv 10 ml

€7,95

Aqua-Tropica Protect Aktiv is ter ondersteuning van het immuunsysteem van garnalen. Door extra immuuncellen aan te maken in het darmkanaal worden ziektes en inwendige parasieten voorkomen. Inhoud: 10 milliliter.

Biomax beta G

€12,50

Biomax beta G is een middel voor de preventie van bacteriële ziekten, schimmelinfecties en vervel problemen en zou daarom bij geen garnaalhouder/kweker in het assortiment mogen ontbreken.

Biomax NO planaria

€13,50

Biomax NO planaria maakt uw aquarium vrij van planaria in slechts 3 dagen. Biomax NO planaria is onschadelijk voor garnalen, kreeften en vissen en werkt zeer effectief.

Flubenol 5%

€0,50

Flubenol 5% is een middel dat wordt gebruikt om wormen, hydra en slakken te bestrijden in het aquarium, of in de vijver. Werkt snel, effectief en is veilig voor garnalen.

Sera baktopur direct

€9,95

Dit middel kan als redmiddel worden gebruikt bij bacteriële infecties bij garnalen. Sera Baktopur direct wordt vaak gebruikt als vervanger voor JBL furanol, die niet meer in Nederland mag worden gekocht. Verkrijgbaar in 8, 24 en 100 tabletten.