Geneesmiddelen en plaagdierbestrijding voor het aquarium

Aquarium medicatie wordt gebruikt voor het verwijderen van ongedierte en ongewenste bewoners zoals Planaria en andere wormen. Naast dit soort medicijnen hebben we ook medicatie tegen zieke dieren en bacteriële ziektes/problemen.

Tevens hebben wij middelen om plaagdieren zoals wormen en slakken uit het aquarium te kunnen verwijderen. Geheel op veilige manier zonder toevoegingen.


Flubenol 5%

€0,50

Flubenol 5% is een middel dat wordt gebruikt om wormen, hydra en slakken te bestrijden in het aquarium of in de vijver. Werkt snel, effectief en is veilig voor garnalen en vissen.

Biomax NO planaria

€13,50

Biomax NO planaria maakt uw aquarium vrij van planaria in slechts 3 dagen. Biomax NO planaria is onschadelijk voor garnalen en kreeften en werkt zeer effectief.

Sera baktopur direct

€1,50

Dit middel kan als redmiddel worden gebruikt bij bacteriële infecties bij garnalen. Sera Baktopur direct wordt vaak gebruikt als vervanger voor JBL furanol, die niet meer in Nederland verkocht mag worden. Verkrijgbaar in 1, 8, 24 en 100 tabletten.

Biomax beta G

€12,50

Biomax beta G is een middel voor de preventie van bacteriële ziekten, schimmelinfecties en vervel problemen en zou daarom bij geen garnaalhouder/kweker in het assortiment mogen ontbreken.

Sera slakkenval

€11,95

Met de Sera slakkenval kunt u gemakkelijk slakken vangen en uit het aquarium verwijderen. De slakken kunnen gemakkelijk in de val komen maar kunnen er niet meer uit. Werkt zelfs voor de kleinste slakken.

Planaria val

€7,95

Met deze planaria val kunt u gemakkelijk planaria en andere wormen vangen zonder bestrijdingsmiddelen te gebruiken. Werkt simpel en effectief.

Sera Toxivec

€2,25

Sera Toxivec verwijdert toxische stoffen zoals ammonium/ammoniak (NHx) en nitriet (NO2) snel uit het aquarium. Sera Toxivec heeft tal van goede toepassingen en is daarom altijd handig om achter de hand te hebben. Verkrijgbaar in 50 en 100 milliliter.