Sera aquarium grind/zand

Een goede en veilige bodembedekking is van groot belang voor alle garnalen, kreeften en vissen die standaard op de bodem leven. Aan de juiste bodem kunnen deze dieren zich niet verwonden en het natuurlijke gedrag blijven vertonen. Tevens zorgt een juiste bodem voor een goede doorstroming van water en optimale waterkwaliteit.

De Sera aquarium bodems die wij verkopen zijn allemaal geschikt voor het gebruik bij bodembewoners zoals garnalen, kreeften, L-nummers, Corydoras, etc). De bodems die wij verkopen bestaan allemaal uit afgeronde korrels en/of veilig zand wat niet doet met de waterwaarden. Hierdoor blijft de kH en pH stabiel waardoor de dieren hun natuurlijke omgeving gemakkelijk kan worden nagebootst. 


Sera Gravel Ocher

€9,95

Sera Gravel Ocher is gebaseerd op de natuurlijke leefomgeving in de Amazone. De vooral zanderige bodem met een korrelgrootte van 0-2 mm is gemengd met licht grind en lijkt sprekend op de bodem zoals deze in de natuurlijke leefomgeving voorkomt. Verkrijgba

Sera Gravel Beige

€9,95

Sera Gravel Beige is gebaseerd op de oorspronkelijke kleuren van natuurlijk grind. Bestaat uit dubbel gebrande korrels van 2-4 mm die afgerond zijn voor optimale veiligheid en doorstroming. Verkrijgbaar in 3 en 6 liter.

Sera Gravel Black

€11,95

Sera Gravel Black is een zwarte, dubbel gebrande korrel van 2-3 mm die is afgerond voor optimale veiligheid en doorstroming. De zwarte kleur van dit aquarium grind is zeer natuurlijk gemaakt waardoor dit zeer goed in het aquarium past. Verkrijgbaar in 3

Sera Gravel Gray

€21,95

Sera Gravel Gray is een grijze, dubbel gebrande korrel van 2-3 mm die is afgerond voor optimale veiligheid en doorstroming. De grijze kleur is zeer natuurlijk gemaakt waardoor dit zeer goed in het aquarium past. Verkrijgbaar in 3 en 6 liter.