Aquatic Nature kwartsgrind

Het kwartsgrind van Aquatic Nature is speciaal afgerond aquariumgrind waardoor dit volledig veilig is voor bodemvissen, garnalen, kreeften, en slakken. Door de korrels een ronde vorm te geven en dubbel te bakken kunnen deze nooit breken en krijgen ze nooit scherpe randjes. Hierdoor gaan de korrels oneindig mee en zullen deze nooit verkleuren.

Tevens zorgt de ronde vorm voor optimale doorstroming van water door de bodem waardoor de bodem zorgt voor optimale filtratie van het water. Dit kwartsgrind is zeer geschikt voor aquariumplanten gezien de goede stroming en toevoer van voedingsstoffen naar de plantenwortels.


Aquatic Nature kwartsgrind Nero zwart

€5,95

Aquatic Nature kwartsgrind Nero is zwart kwartsgrind voor in het aquarium. Kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Verkrijgbaar is 2,5 - 5 en 10 kilo zakken.

Aquatic Nature kwartsgrind London zwart/wit

€5,95

Aquatic Nature kwartsgrind London is zwart/wit kwartsgrind voor in het aquarium. Kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Verkrijgbaar is 2,5 - 5 en 10 kilo zakken.

Aquatic Nature kwartsgrind Cosmos grijs/zwart

€5,95

Aquatic Nature kwartsgrind Cosmos is grijs/zwart kwartsgrind voor in het aquarium. Kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Verkrijgbaar is 2,5 - 5 en 10 kilo zakken.

Aqua Della Aquarium Grind zwart

€5,95

Het aquariumgrind van Aqua Della is een decoratieve en functionele bodem die uitstekend geschikt is voor gebruik in aquaria. De aquariumbodem bestaat uit hoogwaardige bestanddelen en geeft geen schadelijke stoffen aan het water af. Verkrijgbaar in 2 en 10