Grind

Het speciale grind van Aquatic Nature is dubbel gebakken en afgerond zodat deze 100% veilig zijn voor vissen, garnalen en slakken. Dit grind is kH en pH neutraal en doet niks met de waterwaarden.

Door de ronde vorm is de doorstroming in de bodem optimaal. In de bodem vinden veel omzettingen plaats die zorgen voor een optimale waterkwaliteit. Deze korrel zal noot breken en altijd zijn originele vorm behouden.


Aquatic Nature kwartsgrind Nero zwart

€5,50

Aquatic Nature kwartsgrind Nero is zwart kwartsgrind voor in het aquarium. Kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Verkrijgbaar is 2,5 - 5 en 10 kilo zakken.

Aquatic Nature kwartsgrind London zwart/wit

€5,95

Aquatic Nature kwartsgrind London is zwart/wit kwartsgrind voor in het aquarium. Kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Verkrijgbaar is 2,5 - 5 en 10 kilo zakken.

Aquatic Nature kwartsgrind Cosmos grijs/zwart

€5,95

Aquatic Nature kwartsgrind Cosmos is grijs/zwart kwartsgrind voor in het aquarium. Kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Verkrijgbaar is 2,5 - 5 en 10 kilo zakken.

Aquatic Nature kwartsgrind Pearl white

€6,95

Aquatic Nature kwartsgrind Pearl white kwartsgrind voor in het aquarium. Kwartsgrind is afgerond waardoor dit een prettige bodem is voor bodembewoners zoals garnalen en bodemvissen. Verkrijgbaar is 2,5 - 5 en 10 kilo zakken.

JBL ProScape Volcano Mineral

€9,95

De JBL Proscape Volcano Mineral is een speciale ondergrond voor het opvullen van hoogtes in bijvoorbeeld aquascapes/aquaria en bij het gebruik van terassen. Zorgt voor goede wortel hechting, doorstroming en vitale aquariumplanten. Inhoud 3 of 9 liter...