Aquael aquarium verlichting

De aquael led lampen zijn gemaakt van de beste kwaliteit led's en hebben een gemiddelde brandtijd van 50.000 uur.

Van aquael zijn verschillende lampen beschikbaar voor verschillende situaties. Er zijn lampen die speciaal ontwikkeld zijn voor algemeen gebruik (kleurenspectrum verdeeld voor dieren en planten) of specifieke lampen voor een planten aquarium (kleurenspectrum afgesteld op de behoefte van planten).


Aquael Leddy Smart Sunny zwart - 6 watt

€29,95

De Aquael Leddy Smart Sunny 6 watt is gemaakt om het aquarium goed te belichten en om de kleuren van dieren goed uit te laten komen. Aquarium led verlichting van hoge kwaliteit.

Aquael Leddy Smart Sunny wit - 6 watt

€29,95

De Aquael Leddy Smart Sunny 6 watt is gemaakt om het aquarium goed te belichten en om de kleuren van dieren goed uit te laten komen. Aquarium LED verlichting van hoge kwaliteit.

Aquael Leddy Smart Plant zwart - 6 watt

€31,95

De Aquael Leddy Smart Plant 6 watt is gemaakt om het aquarium goed te belichten en om de plantengroei te stimuleren.

Aquael Leddy Smart Plant wit - 6 watt

€31,95

De Aquael Leddy Smart Plant 6 watt is gemaakt om het aquarium goed te belichten en om de plantengroei te stimuleren.

Aquael leddy slim sunny - 5 watt

€34,95

De Aqauel leddy slim sunny is de ideale lamp voor boven (nano)aquaria. Met een gering stroomverbruik van slechts 5 Watt weet deze lamp maximale lichtsterkte te bereiken. Het lichtspectrum (6500K) ondersteunt de natuurlijke kleuring van uw dieren.

Aquael leddy slim plant - 5 watt

€42,95

De Aqauel leddy slim plant is de ideale lamp voor boven (nano)aquaria. Met een gering stroomverbruik van slechts 5 Watt weet deze lamp maximale lichtsterkte te bereiken. Het lichtspectrum (8000K) ondersteunt de natuurlijke plantengroei en kleuring.

Aquael LED moonlight blauw

€27,50

Met de Aquael LED moonlight blauw kunt u op een gemakkelijke wijze het maanlicht nabootsen in het aquarium. De Aquael LED moonlight wordt gebruikt als nachtverlichting en staat aan wanneer de dag-verlichting uit is.