Juwel Eccoflow stromingspompen zijn de nieuwe generatie hoogefficiënte en fluisterstille stromingspompen. Ze worden gekenmerkt door een bijzondere werkingsstilte en laag strromverbruik.

De Juwel Eccoflow stromingspompen zijn in 4 verschillende varianten te verkrijgen: 300, 500, 600 en 1000 l/u en geoptimaliseerd voor het gebruik in het Juwel-filtersysteem. Let op: dit is de stromingspomp die standaard in het interne filter van Juwel zit. Daarnaast hebben wij de losse sponzen voor filtratie ook beschikbaar.


Juwel Eccoflow 300 Circulatiepomp

€24,95

De Juwel Eccoflow 300 is een hoogefficiënte stromingspomp, die een fluisterstille werking combineert met een laag stroomverbruik. Deze aquariumpomp heeft een pompcapaciteit van 300 liter per uur en een energieverbruik van 4,4 watt.

Juwel Eccoflow 500 Circulatiepomp

€31,75

De Juwel Eccoflow 500 is een hoogefficiënte stromingspomp, die een fluisterstille werking combineert met een laag stroomverbruik. Deze aquariumpomp heeft een pompcapaciteit van 500 liter per uur en een energieverbruik van 5,5 watt.

Juwel Eccoflow 600 Circulatiepomp

€33,95

De Juwel Eccoflow 600 is een hoogefficiënte stromingspomp, die een fluisterstille werking combineert met een laag stroomverbruik. Deze aquariumpomp heeft een pompcapaciteit van 600 liter per uur en een energieverbruik van 7 watt.

Juwel Eccoflow 1000 Circulatiepomp

€40,95

De Juwel Eccoflow 1000 is een hoogefficiënte stromingspomp, die een fluisterstille werking combineert met een laag stroomverbruik. Deze aquariumpomp heeft een pompcapaciteit van 1000 liter per uur en een energieverbruik van 8 watt.

Juwel Eccoflow 1500 Circulatiepomp

€58,95

De Juwel Eccoflow 1500 is een hoogefficiënte stromingspomp, die een fluisterstille werking combineert met een laag stroomverbruik. Deze aquariumpomp heeft een pompcapaciteit van 1500 liter per uur en een energieverbruik van 24 watt.

Juwel Eccoskim

€33,95

De Juwel Eccoskim is de compacte en energiezuinige oppervlaktezuiger voor alle aquaria. Dankzij de filterophanging kunt u heel simpel de EccoSkim direct op het Juwel binnenfilter aanbrengen, maar middels zuignappen is de Juwel Eccoskim ook op alle aquari

Juwel Biopad Filterwatten

€1,75

De Juwel-filterwatten absorberen grove vuildeeltjes in het water en dienen zo als mechanische voorfilter. Verkrijgbaar in de maten S/M/L. Inhoud: 5 stuks.

Juwel Bioplus Fine

€3,75

De Juwel Bioplus fijne filterspons van dient hoofdzakelijk voor de biologische filtering van uw aquarium en is zo een essentieel bestanddeel van het Juwel-filtersysteem. Verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Juwel Bioplus Grof

€3,95

De Juwel Bioplus coarse (grof) filterspons voor de mechanische en biologische filtering van uw aquarium en is zo een essentieel bestanddeel van het Juwel-filtersysteem. Verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Juwel Biocarb koolstofspons

€4,25

De Juwel Biocarb koolstofspons absorbeert stinkende en troebele stoffen alsook toxische verbindingen en zorgen voor kristalhelder water in uw aquarium. Verkrijgbaar in twee verschillende maten. Inhoud: 2 stuks.

Juwel Nitrax

€5,25

De Juwel Nitrax filterspons is een biologisch filtermiddel voor de nitraatafbraak in uw aquarium. Het vermindert de algengroei en bevordert de vitaliteit van uw planten en vissen. Verkrijgbaar in twee verschillende maten.

Juwel Filtergrid

€9,95

De Juwel filtergrid voorkomt dat kleine garnalen en visjes in het Juwel Bioflow filter terecht komen. De op elkaar afgestemde onderdelen passen perfect bij het design van het Juwel Bio flowfilter. Past op Bioflow Super, M, L en XL.