Aquael filtermedia

Filtermedia wordt gebruikt in aquarium filters. Filtermedia zorgt voor een volledige filtratie van het water.

Er bestaan 2 soorten filter media

- Filtermedia voor biologische filtratie (zorgt voor aanhechting van goede bacteriën).
- Filtermedia voor chemische filtratie (zorgt er voor dat stoffen worden gebonden). 

Wij verkopen het complete filtermedia assortiment van Aquael.


Aquael BioCeraMax pro 600

€9,95

Aquael BioCeraMax is een uniek filtermedium voor biologische filtratie van water in zoet- en zoutwater aquaria. Zorgt voor goede aanhechting van nuttige bacteriën. Totaal oppervlak van 600m².

Aquael BioCeraMax ultrapro 1200

€13,95

Aquael BioCeraMax is een uniek filtermedium voor biologische filtratie van water in zoet- en zoutwater aquaria. Zorgt voor goede aanhechting van nuttige bacteriën. Totaal oppervlak van 1200m².

Aquael BioCeraMax ultrapro 1600

€14,95

Aquael BioCeraMax is een uniek filtermedium voor biologische filtratie van water in zoet- en zoutwater aquaria. Zorgt voor goede aanhechting van nuttige bacteriën. Totaal oppervlak van 1600m².

Aquael ZeoMax Plus

€9,95

Pure zeoliet steentjes voor het aquarium. Filtert ammonia(k), nitriet en nitraat direct uit het water.

Aquael CarboMax

€10,95

Hoogwaardige actieve kool. Actieve kool bezit een groot bindingsvermogen om verontreinigingen en chemische middelen uit het water te filteren.

Aquael PhosMax Pro

€23,95

Aquael PhosMax is gespecialiseerde hars die gericht fosfaat uit het aquarium filtert. Een overschot aan fosfaat in het aquarium kan zorgen voor een extreme algenplaag.

Aquael NitroMax Pro

€23,95

Aquael NitroMax is gespecialiseerde hars die gericht nitriet en nitraat uit het aquarium filtert. Nitriet is extreem giftig voor aquarium dieren en nitraat kan zorgen voor alg en gezondheidsproblemen.

Aquael Magic Algae stop

€4,95

De Aquael Magic Algae stop is een universele pad die gebruikt kan worden voor interne en hang-on filters. Zorgt voor het stoppen en verwijderen van groenalg. Maakt groen water weer helder.

Aquael Multi Kani Cartridge

€22,75

Deze cartridges zijn eenvoudig te gebruiken met het Aquael Multi Kani filter door simpelweg de kant en klare filter cartridge op het Aquael Multi Kani filter te schroeven. Verkrijgbaar in typen CarboMax, ZeoMax, BioCeramax en Phosmax.