Filtermedia wordt gebruikt in aquarium filters. Filtermedia zorgt voor een volledige filtratie van het water.

Er bestaan 2 soorten filter media

- Filtermedia voor biologische filtratie (zorgt voor aanhechting van goede bacteriën).
- Filtermedia voor chemische filtratie (zorgt er voor dat stoffen worden gebonden).

Wij verkopen het complete filtermedia assortioment van aquael.


Aquael BioCreMax pro 600

€8,95

Aquael BioCreMAX is een uniek filtermedium voor biologische filtratie van water in zoet- en zoutwater aquaria. Zorgt voor goede aanhechting van nuttige bacteriën. Totaal oppervlak van 600m².

Aquael BioCreMax ultrapro 1200

€12,95

Aquael BioCreMAX is een uniek filtermedium voor biologische filtratie van water in zoet- en zoutwater aquaria. Zorgt voor goede aanhechting van nuttige bacteriën. Totaal oppervlak van 1200m².

Aquael BioCreMax ultrapro 1600

€14,95

Aquael BioCreMaX is een uniek filtermedium voor biologische filtratie van water in zoet- en zoutwater aquaria. Zorgt voor goede aanhechting van nuttige bacteriën. Totaal oppervlak van 1600m².

Aquael ZeoMax Plus

€9,95

Pure zeoliet steentjes voor het aquarium. Filtert ammonia(k), nitriet en nitraat direct uit het water.

Aquael CarboMax

€10,95

Hoogwaardige actieve kool. Actieve kool bezit een groot bindingsvermogen om verontreinigingen en chemische middelen uit het water te filteren.

Aquael NitroMax Pro

€22,95

Aquael NitroMax is gespecialiseerde hars die gericht nitriet en nitraat uit het aquarium filtert. Nitriet is extreem giftig voor aquarium dieren en nitraat kan zorgen voor alg en gezondheidsproblemen.

Aquael PhosMax Pro

€22,95

Aquael PhosMax is gespecialiseerde hars die gericht fosfaat uit het aquarium filtert. Een overschot aan fosfaat in het aquarium kan zorgen voor een extreme algenplaag.

Aquael Macial Algae stop

€5,95

De Aquael Macial Algae stop is een universele pad die gebruikt kan worden voor interne en hang-on filters. Zorgt voor het stoppen en verwijderen van groenalg. Maakt groen water weer helder.

JBL Tormec activ turfpellets

€6,95

JBL Tormec activ turfpellets zorgt voor de opname van afvalstoffen en een natuurlijke verlaging van de kH en pH. Ideaal voor garnalen en vissen die van zacht en zuur water houden. 1 doosje is geschikt voor 800 liter water.