Aqua Della is een merk van Ebi. Aqua Della bestaat uit een brede aquarium decoratie die volledig zijn gemaakt van polyesterhars. Hierdoor is alle deco 100% veilig voor gebruik in aquaria en terraria zonder dat deze invloed hebben op de waterwaarden.

De decoratie van Aqua Della is zeer gedetailleerd en zeer natuurgetrouw. Hierdoor krijgt het aquarium een natuurlijke uitstraling met voldoende schuilplaatsen. 


Aqua Della steen met mos S

€8,95

De Aqua Della steen met mos S is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats. Maat: 15 centimeter.

Aqua Della steen met mos M

€11,95

De Aqua Della steen met mos M is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats. Maat: 20 centimeter.

Aqua Della steen met mos ML

€13,95

De Aqua Della steen met mos ML is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats. Maat: 19 centimeter.

Aqua Della steen met mos L

€19,95

De Aqua Della steen met mos L is een natuurgetrouwe stenen grot met een groene mos gloed. Deze steen is volledig gemaakt van polyesterhars en geheel vrij van gifstoffen. Zeer geschikt ter decoratie en schuilplaats. Maat: 25,5 centimeter.

Aqua Della COMBO-lava M

€16,95

De Aqua Della COMBO-lava M is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in alle aquaria.

Aqua Della COMBO-lava L

€19,95

De Aqua Della COMBO-lava L is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in alle aquaria.

Aqua Della COMBO-lava XL

€34,95

De Aqua Della COMBO-lava XL is een natuurlijke namaking van ruw lavasteen zoals je deze in de natuur zou kunnen tegenkomen. Deze natuurlijke lavasteen is goed te bekleden met mos en aquariumplanten en geheel veilig voor gebruik in alle aquaria.