Aqua Della is een merk van EBI en heeft een groot assortiment aan aquarium decoratie, beelden en ornamenten voor in het aquarium. Alle Aqua Della decoratie is gemaakt van polyesterhars en 100% veilig voor gebruik in aquaria. 

De aquarium decoratie is geschikt voor gebruik in zowel zoet- als zout water aquaria en heeft geen invloed op de waterwaarden. Zeer geschikt voor alle typen aquaria met de meest uiteenlopende waterwaarden.


Diver helmet

€13,95

De Aqua Della Diver helmet is zo gemaakt dat het lijkt of deze al een hele poos onder water ligt. Hierdoor lijkt deze aquarium decoratie zeer natuurlijk en past deze goed in de onderwaterwereld. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden

Brick gate

€14,95

De Aqua Della Brick Gate is een zeer gedetailleerde afbeelding wat een oude stenen ''poort''. Door de gedetailleerde weergave lijkt de Brick Gate zeer realistisch en natuurlijk. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Mausoleum

€21,95

De Aqua Della Mausoleum is een zeer natuurlijke decoratie voor het aquarium. Door de gedetailleerde weergave lijkt het Mausoleum zeer realistisch en natuurlijk. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.

Angkor Wat tempel

€24,95

De Angkor Wat tempel is een tempelcomplex in Cambodja die vroeg in de 12e eeuw is gebouwd. Dit ornament is een goede namaak van een deel van dit complex en past zeer goed in het aquarium. Geheel vrij van gifstoffen en doet niets met de waterwaarden.