Diversa is producent van hoogwaardige achterwanden voor het aquarium. Deze 3D achterwanden worden zeer realistisch gemaakt en zijn geheel veilig voor gebruik in alle aquaria. Deze achterwanden doen niets met de waterwaarden en laten niet af. 

Gemakkelijk op maat te maken, passend voor elk aquarium. Diversa achterwanden zijn een uitstekende keuze voor een goede prijs


Diversa Achterwand Rock

€36,95 €25,00

De Diversa Achterwand Rock is een nabootsing van een natuurlijke rotspartij. Deze achterwand zorgt voor een natuurlijke uitstraling het het creëren van diepte in het aquarium. Meerdere maten verkrijgbaar (grote maten op bestelling).

Diversa Achterwand Root

€44,95 €27,50

De Diversa Achterwand Root combineert 2 natuurlijke elementen: steen en hout. Deze zeer natuurlijk ogende achterwand is geheel 3D en geeft het aquarium een zeer natuurlijke uitstraling. Meerdere maten verkrijgbaar (grote maten op bestelling).

Diversa Achterwand Amazon

€39,95 €25,00

De Diversa Achterwand Amazon is zoals de naam al suggereert geïnspireerd op de natuurlijke Amazone omgeving. Door een stuk uit de echte omgeving na te maken is deze achterwand zeer natuurlijk ogend. Meerdere maten verkrijgbaar (grote maten op bestell...