Tantora amaranth

Tantora amaranth sticks zijn nog niet zo bekend, maar bieden specifieke voordelen voor de garnalenkweker. Gezond aanvullend garnalenvoer voor alle garnalen.

Lees meer...
Artikelnummer: 06.3.3
Aantal: 4

Tantora amaranth

 

Tantora heeft een fijne selectie van amaranth bladeren die zijn gekookt, in de lucht gedroogd en verwerkt tot sticks. Op deze manier wordt de voedingswaarde in de amaranth bladeren het beste behouden. Gemakkelijk te gebruiken goed voor garnalen.

Deze bladeren zijn verbouwd op de biologische boerderij van tantora en zijn 100% vrij van schadelijke stoffen.

Amaranth bladeren zijn nog niet zo bekend, maar bieden specifieke voordelen voor de garnalenkweker.

voordelen

- Hoog in koolhydraten, vezels, vitaminen en mineralen
- Helpt garnalen een goed pantser te houden
- Zet garnalen aan om te gaan vervellen. Dit zorgt voor meer zwangere vrouwtjes.

gebruiksaanwijzingen

Deze sticks kunnen worden gebruikt als aanvullend voer voor garnalen. Voer de tantora amaranth sticks ongeveer 2 keer per week. 1 sticks is voldoende voor +- 20-25 garnalen.

Inhoud

+- 30 gram.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 51 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

M Wiersma 27-01-2021 09:34

De garnalen zijn er gek op! Toen ik het product kocht dacht ik dat het blaadjes waren, maar het zijn geperste korrels. De korrels vallen best snel uiteen en worden nog net niet 'aangevallen' door de garnalen. De amaranth wordt ook door de slakken zeer gewaardeerd.


Stefan 17-02-2018 04:01

Hier zijn me garnalen echt gek op! Je kan ze kort koken waardoor het sneller zinkt maar ik heb ze laten drijven en na 12uur ongeveer zinken ze vanzelf, keek in de bak en dacht wat is daar aan de hand, ze zaten er allemaal op! Duidelijk dat ze dit erg lekker vinden, en heeft hoop goede eigenschappen, voor het kweken en omdat ze het gewoon lekker vinden! Ik ben fan van dit product /merk!


5 sterren op basis van 2 beoordelingen