Catappa leave tea bags

Tantora Catappa leave tea bags zijn een goede aanvulling in aquaria waar geen (catappa)bladeren worden gebruikt, maar waar u wel van de positieve eigenschappen wilt profiteren. Inhoud: 20 stuks.

Lees meer...
Aantal: 1

Catappa leave tea bags

 

Tantora Catappa leave tea bags zijn een goede aanvulling in aquaria waar geen (catappa)bladeren worden gebruikt, maar waar u wel van de positieve eigenschappen wilt profiteren.
 
De Tantora Catappa leave tea bags bevatten alle positieve eigenschappen van de catappa bladeren, maar zorgen er voor dat het blad niet vrij komt in het water. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld een aquarium heeft met alleen vissen of wanneer u geen blad in het aquarium wilt gebruiken. De tea bags hebben veel voordelen:
 
- De tannines werken stress verlagend bij garnalen, kreeften en vissen en verlagen zo de sterfte binnen het aquarium.
- De tannines zuren het wat lichtelijk aan waardoor de natuurlijke situatie van garnalen wordt nagebootst. Garnalen voelen zich fijner in een omgeving die dichter bij de werkelijkheid komt.
- De tannines zorgen voor een antibacteriële werking en helpen zo ziektes te voorkomen. Hierdoor wordt de gezondheid en vitaliteit van garnalen, kreeften en vissen verbeterd.
- De tannines en verbeterde omstandigheden zorgen voor een verhoging van de kweek bij garnalen, kreeften en vissen. Tevens zullen meer jonge dieren overleven aangezien de omstandigheden beter passen bij de natuurlijke omgeving.
 
De Tantora catappa leave tea bags laten de tannines in snellere mate vrij dan catappa bladeren en catappa bark. Dit komt door het grotere oppervlak van de bladeren in het zakje. Hierdoor zijn de tea bags ook zeer populair bij black-water en amazone biotoop aquaria.
 
Maat: 5,5 x 5,5 centimeter
Inhoud: 20 stuks
 
Dosering

Gebruik 1 tea bag per 5 liter water. Dit kunt u 2 week laten hangen.

Briefpost

Dit product kan met briefpost worden verzonden en weegt 50 gram. Verzending met briefpost is mogelijk tot en met 200 gram.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen