SuperFish easy breeding box

Met deze hang-on breeding box van superfish kunt u gemakkelijk aquariumdieren apart zetten, kweken, laten opgroeien, etc. Dankzij het hang on & circulatie systeem neemt de breeding box geen ruimte in beslag. 1,2L.

Lees meer...
Artikelnummer: 10.3.1

SuperFish easy breeding box

 

Met deze hang-on breeding box van superfish kunt u gemakkelijk aquariumdieren apart zetten, kweken, laten opgroeien, etc. Het grote voordeel van een breeding box is dat aquariumdieren zoals vissen en garnalen gekoppeld kunnen worden in een rustige omgeving. Door de rust in de breeding box zullen de dieren eerder zijn geneigd om te kweken.

Wegens het water circulatie systeem wordt water in de breeding box constant ververst. Het grote voordeel hier van en water met een hoog zuurstof gehalte, en met de zelfde waterwaarden als in het aquarium. Overwennen voor de dieren in de breeding box gaan is dus niet nodig.

Tevens is de breeding box erg handig bij het voorkomen van ziektes. (Voermoedelijk) zieke dieren kunnen in de breeding box apart worden gezet waardoor deze geen gevaar meer kunnen vormen voor de rest van de groep.

De breeding box van superfish komt met een aantal schuifjes die er voor zorgen dat water wel uit de breeding box kan stromen, maar de dieren in de box blijven zitten. Zo kunt u op een gemakkelijke wijze de dieren laten opgroeien in de breeding box.

Deze breeding box hangt buiten het aquarium en neemt dus geen ruimte in. Er is een zuurstofpompje nodig om gebruik te kunnen maken van het water circulatie systeem (niet standaard meegeleverd).

Komt met complete gebruikershandleiding.

Inhoud: De SuperFish Easy breeding box heeft een inhoud van 1,2 liter.

K.h.s.j Boonen 25-05-2019 14:14

Hele fijne box die geen plaats in neemt in je aquarium maar die erbuiten hangt! En natuurlijk een hele fijne service en snelle verzending van online aquarium spullen.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen