SuperFish easy breeding box kit

Met deze hang-on breeding box van superfish, inclusief lichtpomp en -slang, kunt u gemakkelijk aquariumdieren apart zetten, kweken etc. Inhoud 1,2 Liter.

Lees meer...
Artikelnummer: 13.2.5

SuperFish easy breeding box kit

 

Met deze hang-on breeding box van superfish kunt u gemakkelijk aquariumdieren apart zetten, kweken, laten opgroeien, etc. Het grote voordeel van een breeding box is dat aquariumdieren zoals vissen en garnalen gekoppeld kunnen worden in een rustige omgeving. Door de rust in de breeding box zullen de dieren eerder zijn geneigd om te kweken.

Wegens het water circulatie systeem wordt water in de breeding box constant ververst. Het grote voordeel hier van en water met een hoog zuurstof gehalte, en met de zelfde waterwaarden als in het aquarium. Overwennen voor de dieren in de breeding box gaan is dus niet nodig.

Tevens is de breeding box erg handig bij het voorkomen van ziektes. (Voermoedelijk) zieke dieren kunnen in de breeding box apart worden gezet waardoor deze geen gevaar meer kunnen vormen voor de rest van de groep.

De breeding box van superfish komt met een aantal schuifjes die er voor zorgen dat water wel uit de breeding box kan stromen, maar de dieren in de box blijven zitten. Zo kunt u op een gemakkelijke wijze de dieren laten opgroeien in de breeding box.

Deze breeding box hangt buiten het aquarium en neemt dus geen ruimte in.

Bij deze kit zit:

  • SuperFish easy breeding box 1,2liter.
  • Luchtpomp.
  • Luchtslang (2,5M).
  • Terugslagventiel.
  • Complete gebruikershandleiding.
M Lenselink 20-08-2018 09:22

Heel handig ding! Groot genoeg voor mijn zwangeren garnaaltjes en baby's en nog enigszins leuk in te richten als tijdelijk onderkomen. De pomp is super stil. Het borrelen van het water vindt ik niet storend. Ik heb een ander roostertje gemaakt daar waar het water uitstroomt, zodat daar geen baby's door kunnen ontsnappen.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen