Superfish Aquapower 700

Superfish Aqua Power 700 is een energiezuinig circulatie pomp (10W) met een doorvoer van 690L/uur en hiermee ideaal voor het opvoeren of circuleren van water in aquaria, kamerfonteinen, biologische filters en andere toepassingen.

Lees meer...
Artikelnummer: Opruiming
Aantal: 1

Superfish Aquapower 700

 
De Superfish Aquapower 700 is een energiezuinige circulatie pomp en daardoor ideaal voor het opvoeren of circuleren van water in aquaria, kamerfonteinen, biologische filters en andere toepassingen. Aqua-Power circulatie-pompen zijn gemaakt om geheel ondergedompeld te gebruiken.

Door de circulering van water wordt het water met zuurstof verrijkt. Dit is goed voor de groei van de planten en voor de gezondheid en ontwikkeling van uw vissen.

Het is van belang om de gebruiksaanwijzing goed door te lezen van tevoren. Hierin staat informatie over veiligheid, installatie, onderhoud en recycling.
Zo is het belangrijk om de Aqua-Power pompen regelmatig schoon te maken met schoon kraanwater, om de levensduur van de pomp te verlengen. Daarnaast is het goed te weten dat u de Aqua-Power pomp nooit mag laten droogdraaien, maar dat deze pompen echt bedoeld zijn voor ondergedompeld gebruik. Bovendien moet voor elk onderhoud aan de pomp en het aquarium eerst de stekker uit het stopcontact gehaald worden.

 

Specificaties

Doorvoer: 690 liter per uur
Afmetingen: 9 x 8 x 12 cm
Stroomverbruik: 10W
 
De Aqua-Power pompen zijn er in drie uitvoeringen:
- Aqua-Power 200 3W 280 l/h max. 0,60m hoogte
- Aqua-Power 400 5,5W 380 l/h max. 0,80m hoogte
- Aqua-Power 700 10W 690 l/h max. 1,20m hoogte
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen