Shrimps Forever Tapfix - tht 03-2019

Shrimps Forever Tapfix is een vloeibaar mengsel van natuurlijke mineralen die chloor en zware metalen uit het water filtert. Inhoud: 130 milliliter. Tht 03-2019 maar daarna nog gewoon te gebruiken!

Artikelnummer: Opruiming
Aantal: 2

Shrimps Forever Tapfix

 

Shrimps Forever Tapfix is een vloeibaar mengsel van natuurlijke mineralen die chloor en zware metalen uit het water filtert. In ons leidingwater zit standaard een laag gehalte aan chloor en zware metalen. Echter horen deze stoffen niet thuis in het aquarium.

Tapfix bevat negatief geladen mineralen die zorgen voor het binden van zware metalen en chloor. Omdat chloor en zware metalen gebonden worden zullen deze permanent geen gevaar meer vormen voor uw dieren.

Naast de zuiverende werking verwijdert Tapfix nare geurtjes uit het water.

Dosering

1 millilter Tapfix toevoegen per 10 liter water tijdens de waterwissel. 1 flesje tapfix bevat 130 milliliter en is voldoende voor 1300 liter water. Inclusief druppeldop (20 druppels is ongeveer 1 milliliter).

Dit product heeft een THT datum van 03-2019. Dit is een eis van het productieland, echter kan dit product na deze THT datum nog minimaal 1 jaar worden gebruikt met kwaliteitsgarantie.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen