Shrimps Forever liquid GH+ - Tht 03-2019

Shrimps Forever liquid GH+ wordt gebruikt om aan osmose en/of regenwater de juiste mineralen toe te voegen voor Caridina garnalen. Doet niets met de pH waarde. Inhoud: 130 milliliter. Tht 03-2019 maar daarna nog gewoon te gebruiken!

Artikelnummer: Opruiming
Aantal: 14

Shrimps Forever liquid GH+

 

Shrimps Forever liquid GH+ wordt gebruikt om aan osmose en/of regenwater de juiste mineralen toe te voegen voor Caridina garnalen. Door GH+ toe te voegen wort enkel de GH van uw water verhoogd zonder dat dit invloed heeft op de kH en pH. Op deze manier ontstaan de ideale omstandigheden voor Caridina garnalen.

Naast de essentiele mineralen is er ook een minimale hoeveelheid aan calcium toegevoegd voor het opbouwen van een sterk en dik pantser. Shrimps Forever liquid GH+ bevat alles wat garnalen nodig hebben voor een vervelling en het opbouwen van het pantser.

Dosering

Gebruik 5 milliliter per 10 liter osmose en/of regenwater om de GH naar +-5 te brengen met een geleidbaarheid van +- 200 microsiemens. 1 flesje liquid GH+ bevat 130 milliliter en is voldoende voor 260 liter water. Inclusief druppeldop (20 druppels is ongeveer 1 milliliter).

Liquid GH+ alleen toevoegen aan het NIEUWE water bij een waterwissel.

Dit product heeft een THT datum van 03-2019. Dit is een eis van het productieland, echter kan dit product na deze THT datum nog minimaal 1 jaar worden gebruikt met kwaliteitsgarantie.

GJ 02-05-2019 20:48

Zeer fijn product om mee te werken. Vooral omdat je een mooie gh kunt behalen bij 200 EC. Andere producten van concurrenten geven vaak een lage GH bij 200 EC.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen