Shrimps Forever algasol - tht 05/2020

Shrimps Forever algasol is een organische algenverwijderaar die gemaakt is van 100% natuurlijke producten, geheel veilig voor garnalen. Algasol is geschikt voor groen- en baardalgen in het aquarium. Inhoud: 130 milliliter.

Lees meer...
Artikelnummer: 21.2.7
Aantal: 1

Shrimps Forever algasol tht 05/2020

Dit produkt heeft een tht datum tot 05/2020 en heeft daarom een verlaagde prijs!
 
Shrimps Forever algasol is een organische algenverwijderaar die gemaakt is van 100% natuurlijke producten, geheel veilig voor garnalen. Deze ingrediënten zijn vooral speciale zuren die gewonnen worden uit plantaardig materiaal. Deze zuren bestrijden de algen zonder dat dieren zoals garnalen, kreeften of vissen hier last van hebben. Ook filterbacteriën ondervinden geen hinder van dit middel.
 
Algasol is geschikt voor groen- en baardalgen in het aquarium. Wanneer er problemen ontstaan met algen in het aquarium is het van belang om vroegtijdig in te grijpen om zo verspreiding in een vroeg stadium tegen te gaan.
 
Dosering
 
Wekelijks 2 millilter Algasol toevoegen per 100 liter water. 1 flesje algasol bevat 130 milliliter en is voldoende voor 6500 liter water. Inclusief druppeldop (20 druppels is ongeveer 1 milliliter).
 
U kunt de dosering herhalen tot de problemen zijn verholpen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen