Onlineaquariumspullen en het coronavirus

Het coronavirus raakt ons allemaal. Middels dit informatieve bericht brengen wij u graag op de hoogte omtrent de gevolgen voor Onlineaquariumspullen & legholen.com.
 
- Wij zijn gezond en nemen binnen het bedrijf extra hygiëne maatregelen. Zo volgen wij de adviezen van het RIVM en zorgen wij voor een hygiënische werkomgeving die vaker dan normaal wordt schoongemaakt. Wij wassen meermaals per dag onze handen en zorgen dat wij op een verantwoorde manier de spullen inpakken.
 
- Let op dat er geen aanleiding bestaat om aan te nemen dat het coronavirus zich verspreid via poststukken en pakketten! Volgens het RIVM ''een virus heeft altijd een mens of dier nodig om ‘in leven te blijven’ en zich te kunnen delen''. Hier zijn dan ook geen zorgen voor nodig.
 
- Momenteel werken wij nog gewoon volgens schema en zijn wij gewoon open. De zendingen worden dagelijks aangeleverd bij postNL (die ze al dan niet) met wat vertraging tot heden nog gewoon bezorgt.
 
- Bestellingen die naar onze Belgische klanten worden verzonden vragen momenteel wat extra aandacht van de Belgische klant. Aangezien de meeste pakketpunten in België gesloten zijn gaat een zending na !1! mislukte bezorgpoging direct retour. Wij vragen u dan ook om zorg te dragen voor de ontvangst wanneer u wat besteld in België. In Nederland zijn de pakketpunten nog gewoon open en loopt alles nog ''normaal''.
 
- Uiteraard proberen wij ook zo veel mogelijk contact met mensen te meiden maar dit kan niet altijd. Wanneer u een zending wilt afhalen is dit nog wel mogelijk mits u van te voren duidelijk kenbaar maakt wanneer en hoe laat u wilt komen. Wanneer u op locatie bent schudden wij geen handen en vragen wij altijd minimaal 1,5 meter afstand te houden.
 
- Mochten er updates volgen die van invloed zijn op het maken/verzenden van bestellingen dan posten wij deze op de website en op Facebook.
 
Wij wensen iedereen in deze ''gekke'' tijd het beste! Het coronavirus verslaan doen we samen, stay safe, stay home!