Sera ectopur

Sera ectopur is een zoutmengsel dat zuurstof vrij laat komen en vissen helpt bij de genezing van uitwendige wonden, schimmels en bacteriën. Door Sera ectopur te gebruiken wordt medicatie beter opgenomen en het genezingsproces ondersteund. Inhoud: 130g voo

Artikelnummer: 15.5.4 OPR

Sera ectopur

 

Sera ectopur is een zoutmengsel dat zuurstof vrij laat komen en vissen helpt bij de genezing van uitwendige wonden, schimmels en bacteriën. Door Sera ectopur te gebruiken wordt medicatie beter opgenomen en het genezingsproces ondersteund.

De zuurstof heeft een reinigende werking en vergemakkelijkt de ademhaling. Hierdoor wordt stress bij de vissen verminderd wat zorgt voor meer rust tijdens de genezing. Tevens hebben de zouten een stimulerende werking op het aanmaken van de slijmhuid. Hierdoor worden ziekteverwekkers, open wonden, schimmels en bacteriën afgestoten. 

Het is belangrijk om te beseffen dat Sera ectopur zelf geen bestrijdingsmiddel is maar de effectiviteit van andere bestrijdingsmiddelen vergroot. Door de bovenstaande punten en bevordering van opname van het medicijn zal het medicijn in combinatie met Sera ectopur een stuk effectiever zijn. 

Inhoud

Potje met 130 gram (100ml) Sera ectopur. Dit is voldoende voor de behandeling van 650 liter aquariumwater. 


Meer informatie vindt u in deze gebruikshandleiding.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen