SaltyShrimp - Softwater Mineral GH+

SaltyShrimp - Softwater Mineral GH+ is speciaal ontworpen voor het houden en kweken van garnalen met behulp van osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water, enz. Remineraliseert en zorgt voor de juiste waterwaarden. Inhoud: 230 gram

Lees meer...
Artikelnummer: Opruiming_SFY
Aantal: 2

SaltyShrimp - Softwater Mineral GH+

 

Softwater Mineral GH+ verhoogt de GH waarde in het aquarium en is speciaal ontworpen voor het houden en kweken van garnalen met behulp van osmosewater, regenwater, gedemineraliseerd water, enz. Het verhoogt de totale hardheid (° dH), zonder merkbaar de carbonaathardheid (KH ) te beïnvloeden, zodat met name de garnalen uit een habitat met zacht water kunnen worden voorzien van water met de optimale waterwaarden (verhouding KH / ° dH: 0,06 / 1,0).


Instructies

Roer de minerale zouten buiten het aquariumwater.  Softwater Mineral GH + lost binnen enkele seconden vrijwel volledig op, dan is het water klaar voor gebruik. Sluit de pot na gebruik.

Dosering

Geschikt voor osmose water, regenwater, gedemineraliseerd water, enz. Voeg 3 gram Softwater Mineral GH+ toe aan 20 liter water. De waterwaarden zijn dan: 6 ° dH en / of een geleidbaarheid van ongeveer 200  (microsiemens). Een volle maatlepel is ongeveer 3 gram.

Inhoud

Pot  230 gram in de vorm van poeder mineralen.

Maatlepel bijgevoegd
Hersluitbare pot

0 sterren op basis van 0 beoordelingen