Rotala nanjenshan - In vitro XL

Rotala Nanjenshan is een ideale plant in de middenzone die kleur toevoegt aan het zoetwater beplante aquarium. Vanwege de kleine bladgrootte zal het vrij dicht groeien en moet het op tijd uitgedund worden. Wordt ongeveer 30cm hoog.

Artikelnummer: Nog Invullen
Aantal: 2

Rotala Nanjenshan - In vitro XL

 

Rotala Nanjenshan is een ideale plant in de middenzone die kleur toevoegt aan het zoetwater aquarium. Vanwege de kleine bladgrootte zal het vrij dicht groeien en moet het op tijd uitgedund worden.

De voortplanting binnen deze soort gebeurt door stekken. Snijd de plant eenvoudig op de gewenste hoogte, maar laat ruimte voor groei, strip dan de bladeren ongeveer een centimeter van de stengel af en plant in de bodem.

Na verloop van tijd vormen zich wortels bij het laatste knooppunt en helpen ze de plant op zijn plaats te houden. Deze plant zal profiteren van regelmatige toevoegingen van CO2, ijzerrijke meststoffen en sporenelementen.

 Hoogte   tot 30 centimeter
Temperatuur 22 - 28° C
Licht Normaal/Veel
pH 6,5 - 7,5
Moeilijkheid Gemiddeld
 
De In vitro potten XL bevatten 2 keer zo veel aquariumplanten die ook nog eens een stuk hoger zijn, tegen slechts een fractie van de prijs!


0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen