Coco vezel bark 20-35cm

Coco vezel bark is een stuk van de ''schors'' van een palmboom. Deze schors bestaat eigenlijk uit oude stukke bladeren die eerder aan de boom zaten. Bevat veel goede stoffen en wordt veel gebruikt door dieren om van af te grazen.

Lees meer...

Coco vezel bark 20-35cm

 

Coco vezel bark is een stuk van de ''schors'' van een palmboom. Deze schors bestaat eigenlijk uit oude stukke bladeren die eerder aan de boom zaten. De vezel bark is gebogen waardoor dit een ideale schuilplaats kan vormen in het aquarium.

De binnenkant van de bark is glad en de buitenkant is wat meer vezelig en voorzien van ribbels. Door de grillige structuur aan de buitenkant kan de bark goed worden beplant mos mossen en andere aquariumplanten.

De bark is vrij dik en zit vol goede tannines die een nuttige rol vervullen binnen het aquarium:

 

  • Zuren het water lichtelijk aan
  • Werken bacterie en ziekte remmend
  • Kleuren het water lichtelijk bruin
  • Ondersteunen de nabootsing van de natuurlijke habitat

De coco vezel bark heeft een lengte van 20 tot 35 centimeter.

R Jilderts 10-01-2019 06:27

Mooi spul. Blijft lang goed.


efh pronk 19-03-2018 19:40

Staat heel mooi in mijn aquarium, de apistogrammas gebruiken het ook als schuilplek. Ik merk alleen dat dat bak stinkt, en de coco vezel bark ook, komt dit door het koken? twijfel om opnieuw te bestellen.

Reactie webwinkel: Let op, natuurproducten nooit uitkoken. Hierdoor kookt u de structuur kapot waardoor het natuurproduct gaat rotten. Altijd gewoon afspoelen en borstelen onder de kraan en dan in het aquarium plaatsen.


4.5 sterren gebaseerd op 2 beoordelingen