Lubao

Een lubao is een amalgaam van gefermenteerd poeder dat, terwijl het langzaam afbreekt, voedingsstoffen, tannine, probiotica en biofilm vrijgeeft. Dit geeft een constante toevoer van elementen die bijdragen aan het biologische evenwicht.

Lees meer...
Artikelnummer: Opruiming
Aantal: 4

Lubao

 

Een lubao is een amalgaam van gefermenteerd poeder dat, terwijl het langzaam afbreekt, voedingsstoffen, tannine, probiotica en biofilm vrijgeeft. Dit geeft een constante toevoer van elementen die bijdragen aan het biologische evenwicht en de ontwikkeling van nuttige bacteriën.

In nieuw ingerichte tanks ontwikkelt zich een bacteriële coating op het oppervlak van de zak. Het helpt de waterkwaliteit te behouden en zorgt voor toekomstig voedsel voor garnalen. Bovendien genereert Lubao tijdens biologische processen die erin plaatsvinden een kleine hoeveelheid CO2, wat de plantengroei verbetert en de pH in de tank iets verlaagt.


Gebruik:

  • gebruik 1 zakje lubao voor 30 liter. Voor aquaria kleiner dan 30 liter raden we gebruik van lubao af.
  • voor ingedraaide aquaria: week de lubao minimaal 3 dagen in water en ververs water dagelijks
  • voor bestaande aquaria: de lubao kan direct in het aquarium worden gelegd

Er kan een lichte "borrel" - het vrijkomen van CO2 - zichtbaar zijn. Garnalen beginnen zich te voeden met de zak. In een aquarium met Lubao moet de filtratie altijd aan staan en goed worden belucht.

Houdt waterwaarden altijd goed in de gaten.

 

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen