Aquarium voeding

Goede visvoeding is belangrijk voor de gezondheid van de vissen. Hierdoor wordt de groei, gezondheid en kleuring optimaal ondersteund. Daarnaast zorgt een goede voeding voor een betere weerstand tegens ziektes en pathogenen.


Sera Vipachips compleet

€3,95

Sera Vipachips is compleet voer voor alle bodemvissen zoals L-nummers, Corydoras soorten en alle andere meervallen. De Sera Vipachips zijn snel zinkende tabletten die onder water lang hun vaste vorm behouden. Verkrijgbaar in 100, 250 en 1000 milliliter.

Sera Discus granulaat

€4,95

Sera Discus granulaat is compleet, zinkend granulaat voor alle discus vissen. Dit granulaat is van klein formaat waardoor het geschikt is voor zowel volwassen- als jonge discus vissen. Verkrijgbaar in 100, 250 en 1000 milliliter.

Sera Cichlid sticks

€5,95

Sera Cichlid sticks zijn complete voedersticks voor alle cichliden. Deze cichliden sticks zijn geschikt voor dagelijks gebruik en zijn zeer rijk aan belangrijke aminozuren, mineralen een eiwitten. Beschikbaar in 250 en 1000 milliliter.

Sera FD Tubifex

€4,50

Sera FD Tubifex is 100% gedroogde tubifex wat als gezond tussendoortje kan worden gebruikt voor alle (bodem)vissen. Tubifex is zeer rijk aan eiwitten wat de ontwikkeling en gezondheid ten goede komt. Verkrijgbaar in 100 en 250 milliliter.

Tropical welsi gran

€8,95

Welsi gran isTropical welsi gran is een zinkend granulaat dat geschikt is voor alle bodemvissen. geschikt voor dagelijks gebruik en kan wordt gevoerd aan alle omnivore- en carnivore bodemvissen. Verkrijgbaar in 250 en 1000 milliliter.

Tropical pleco's tablets

€5,50

De Tropical pleco's tablets zijn speciaal samengesteld op het dieet van de Pleco's. Deze tabletten zijn vooral gemaakt van plantaardig materiaal gemengd met houtvezels. Dit zorgt voor een goed verteringsstelsel en gezonde vissen. Verkrijgbaar in 50 en 25

Tropical 3 algae tablets B

€5,75

De Tropical 3 algae tablets B bevatten een hoog gehalte aan algen en zijn geschikt als aanvullende voeding voor omnivore aquariumvissen. Deze zinkende tabletten zijn ideaal voor gebruik bij bodemvissen, garnalen en kreeften.

Tropical supervit tablets B

€4,95

Tropical supervit tablets B zijn speciaal ontwikkeld voer voor alle carnivore en omnivore bodemvissen. De tablets B bevatten zowel plantaardig als dierlijk materiaal waardoor deze zeer geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Verkrijgbaar in 50 en 250 millil

Sera ImmunPro - tht 06/2020

€4,50 €2,95

Sera ImmunPro is een langzaam dalende kweekvoer voor alle siervissen vanaf 4 cm. Inhoud: 100 ml.