Juwel terrace stone Graniet

Met de Juwel terrace stone Graniet kunt u gemakkelijk een verhoging creëren binnen het aquarium. Op deze manier kunt u leuk spelen met verschillende hoogtes en aquariumplanten om een sterk 3D effect te krijgen.

Lees meer...
Artikelnummer: 27.2.6
Aantal: 6

Juwel terrace stone Graniet

 

Met de Juwel terrace stone Graniet kunt u gemakkelijk een verhoging creëren binnen het aquarium. Door aquariumplanten en inrichting op een andere hoogte te plaatsen creeërt u binnen het aquarium een zeer natuurlijk ogend effect wat uw aquarium een stuk meer uitstraling en diepte zal geven. 

U kunt met de Juwel Conexo krachtlijm dit terras gemakkelijk aan het glas lijmen op de onderkant van het aquarium. Dit is niet per se noodzakelijk, door er bodem op/tegen te leggen zal het terras ook blijven staan. Daarna kunt u de ruimte achter het terras opvullen met JBL ProScape Volcano Mineral om hier vervolgens weer de gewenste bodemlaag overheen te leggen. Kies daarna de planten en/of andere inrichting die u in/op het terras wilt hebben en geniet van het leuke, natuurlijke effect!
 
De Juwel terrace is gemaakt van 100% veilig materiaal voor dier en omgeving. 

Tip: Match het tarras bij de zelfde Juwel Stone Granite achterwand om op deze manier een nog natuurlijker ogend aquarium te krijgen. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen