Juwel achterwand STR600

Met de Juwel achterwand STR600 laat u het aquarium echt tot leven komen. Door gebruik te maken van een achterwant krijgt uw aquarium meer diepte en een levendiger en voller aanzicht. Gemakkelijk op maat te zagen/snijden. Maat: 60cm hoog, 50cm breed.

Lees meer...

Juwel achterwand STR600

 

Met de Juwel achterwand STR600 laat u het aquarium echt tot leven komen. Door gebruik te maken van een achterwant krijgt uw aquarium meer diepte en een levendiger en voller aanzicht. Deze achterwand heeft een boomschros-structuur en zorgt daarmee voor een natuurlijk aanzicht in het aquarium. 

Deze achterwand is gemaakt van aquarium veilig materiaal en zal de pH, kH en andere waterwaarden niet beïnvloeden. Door gebruik van veilige materialen en goede kleuring is de achterwant kleurvast en zal nooit aflaten. 

Afmetingen: 60 centimeter hoog en 50 centimeter breed. De achterwand is gemakkelijk op maat te zagen met een klein zaagje zodat deze de juiste afmetingen heeft voor uw aquarium. 

Deze achterwand is met: Juwel conexo krachtlijm gemakkelijk aan het glas te bevestigen. U kunt meerdere achterwanden naast elkaar plaatsen wanneer 1 achterwand te klein is. 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen