Juwel Achterwand stone clay

De Juwel Achterwand stone clay is een 3D achterwand voor het aquarium. Deze achterwand is een afdruk van een echte rotswand en daarmee een realistische situatie binnen uw aquarium. Gemakkelijk op maat te zagen. Maat: 55cm hoog, 60cm breed.

Lees meer...
Aantal: 2

Juwel Achterwand stone clay

 

De Juwel Achterwand stone clay is een 3D achterwand voor het aquarium. Deze achterwand is een afdruk van een echte rotswand en daarmee een realistische situatie binnen uw aquarium. Door deze achterwand een lichte ''klei'' kleur te geven krijgt de achterwand een zeer natuurlijke uitstraaling die wel iets heeft van zandsteen.

Deze achterwand is gemaakt van aquarium veilig materiaal en zal de pH, kH en andere waterwaarden niet beïnvloeden. Door gebruik van veilige materialen en goede kleuring is de achterwant kleurvast en zal nooit aflaten. 

Afmetingen: 55 centimeter hoog en 60 centimeter breed. De achterwand is gemakkelijk op maat te zagen met een klein zaagje zodat deze de juiste afmetingen heeft voor uw aquarium. 

Deze achterwand is met: Juwel conexo krachtlijm gemakkelijk aan het glas te bevestigen. U kunt meerdere achterwanden aan elkaar klikken om een complete achterwand voor uw aquarium te realiseren (indien 1 te kort is).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen