Juncus repens - In vitro XL

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 30cm hoog en is goed te gebruiken in alle aquar

Artikelnummer: Nog Invullen
Aantal: 1

Juncus repens - In vitro XL

 

De Juncus repens is een grasachtige aquariumplant met een weelderige groei. Hierdoor creëert deze aquariumplant veel schuilplaatsen voor (kleine) garnalen, kreeften en vissen. De Juncus repens wordt maximaal 30cm hoog en is goed te gebruiken in nano tot grote aquaria.

De Juncus repens is gemakkelijk te onderhouden en laat zich gemakkelijk snoeien. Hierdoor kan de aquariumplant ook op lagere lengtes gehouden worden tot +- 8-10 centimeter. Deze aquariumplant is niet echt een snelle groeier en heeft derhalve ook niet heel veel onderhoud nodig.

Deze aquariumplant is zeer uniek vanwege de verschillende kleuren die naar voren komen onder verschillende omstandigheden. Bij een aquarium met kraanwater en normaal licht zal de aquariumplant een frisgroene kleur hebben. Met de toevoeging van CO2 kleuren de toppen rood. 

 

 Hoogte  8-10 centimeter
Temperatuur 15 - 30° C
Licht Gemiddeld
pH 5,0 - 8,0
Moeilijkheid Eenvoudig
 
De In vitro potten XL bevatten 2 keer zo veel aquariumplanten tegen slechts een fractie van de prijs!
Deze plant is ook in de kleinere variant beschikbaar.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen