GlasGarten kruidenmix 2+ munt

De kruidenmix sticks zijn een uitstekend aanvullend voer en bieden uw garnalen onder meer vitaminen, mineralen, sporenelementen die de garnalen nodig hebben om gezond en vitaal te blijven. Inhoud: 30 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: 18.2.4
Aantal: 8

GlasGarten kruidenmix 2+ munt

 

Dit aanvullende voer is bedoeld voor garnalen, krabben en slakken. De GlasGarten kruidenmix sticks bestaan voor 100% uit natuurlijke ingrediënten waar garnalen verzot op zijn. De kruidenmix sticks bieden uw garnalen onder meer vitaminen, mineralen, sporenelementen, die een geweldige aanvulling op de voeding voor uw dieren zijn. 

De kruidensticks vallen uit elkaar zodra ze in het aquarium terechtkomen. Hierdoor kunnen de garnalen er snel van eten en wordt er niet gevochten om het voer.

Een verscheidenheid aan verschillende grasland kruiden met hun verschillende aroma's, nuttige ingrediënten en 5% munt, maken dit kruidenmengsel een feest voor de zintuigen van de garnalen. 

Dosering

0,5 cm stick voor 10-15 garnalen. Neem bij iets langere afwezigheid een dubbele dosering. Voer kan gewoon blijven liggen zonder uw water te vervuilen.

Samenstelling: Alfalfa, waterkers, Burnet, herderstasje, paardebloem, hazelnoot bladeren, brandnetel, aardbei bladeren, korenbloem, kamille, munt (5%), wortel.

Inhoud: 30gram in de vorm van stevige sticks.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 40 gram (verzendgewicht). Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen