Elevateshrimp Bio-film Reaktor

De Elevateshrimp Bio-film Reaktor is een luchtgedreven aquarium filter. Dit filter zorgt geheel veilig en zonder bewegende delen voor helder en schoon aquariumwater. Zorgt voor een optimale bacteriehuishouding.

Lees meer...
Artikelnummer: Opruiming
Aantal: 1

Elevateshrimp Bio-film Reaktor


De Elevateshrimp Bio-Film-reactor werkt volledig zelfstandig, met behulp van zuignappen, zodat ze gemakkelijk aan het glas kunnen worden bevestigd. De onderkant van de reactor is met de hand geassembleerd met een 316 roestvrijstalen gaasbeschermer om te voorkomen dat garnalenkinderen in de reactor komen.

Het enige wat u hoeft te doen is de luchtslang in het apparaat te bevestigen en het filter op zijn plaats te zetten met de zuignappen, en u bent klaar!

Door de luchtslang wordt lucht onderin het filter gebracht. Wanneer deze lucht naar boven trekt door het filter wordt water meegetrokken door de opwaartse kracht. Deze stroming zorgt er voor dat het plastic filtermedium langs elkaar beweegt in het filter. Dit heeft als effect dat er steeds nieuwe bacteriën beschikbaar zijn in de stroming om het water optimaal te reinigen en afvalstoffen af te breken.

Wanneer het water met de lucht aan de bovenkant uit het filter komt dan zijn de afvalstoffen omgezet en schadelijke stoffen afgebroken.

Aangezien dit aquarium filter wordt aangedreven door lucht en geen mechanische delen bevat is het filter 100% veilig voor zelfs de kleinste aquariumdieren. Deze kunnen niet in het filter gezogen worden of beschadigd raken door mechanisch bewegende delen. De werking op lucht zorgt naast beweging in het filter ook direct voor de toevoeging van een grote hoeveelheid zuurstof aan het water.

Wordt geleverd inclusief filtermedia

Let op: er is nog een luchtpomp nodig om dit filter in gebruik te nemen!

Voor een filmpje van de filter in werking, zie deze site

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen