Eheim powerLED daylight 40 Watt

De Power LED modellen zijn van de beste kwaliteit en volledig dimbaar waardoor de zonsopkomst en zonsondergang perfect kan worden nagebootst. Geschikt voor aquaria van 129,0 – 143,3 centimeter.

Aantal: 1

Eheim powerLED daylight 40 Watt

 

De Eheim Power LED modellen behoren tot de beste LEDlampen voor boven het aquarium. De Power LED modellen zijn van de beste kwaliteit en volledig dimbaar waardoor de zonsopkomst en zonsondergang perfect kan worden nagebootst.

De Eheim Power LED verlichting is verkrijgbaar in 8 verschillende lengtes en is daarmee geschikt voor aquaria van 37 tot 154 centimeter breed. Door het zonlicht na te bootsen (7000 kelvin) ontstaat een volledig natuurlijk lichtspectrum die in het aquarium zorgt voor optimale belichting en een natuurlijke uitstraling. De verlicht is inclusief reflector waardoor alle licht ten goede komt aan het aquarium. Hierdoor wordt zelfs in diepe aquaria alles tot op de bodem goed verlicht.

Door het natuurlijke licht na te bootsen ontstaat een nabootsing van de natuurlijke situatie in het aquarium. Hierdoor vindt in het aquarium optimale groei van aquariumplanten plaats en zal het biologisch evenwicht in het aquarium worden ondersteund. Daarnaast zorgt de LEDverlichting voor ondersteuning van de natuurlijke kleuring van garnalen, kreeften en vissen.

De LEDverlichting gebruikt circa 30% minder energie dan de T5 verlichting. Daarnaast is de levensduur circa 150% langer. Hiermee is de investering in LED verlichting boven het aquarium snel terugverdient. De lamp heeft +- 50.000 branduren (+- 13-14 jaar bij 10 uur/dag gebruik).

Daarnaast is de Power LED zeer duurzaam aangezien uitgebrande lampen vervangen kunnen worden met T8 of T5 adapters (als onderdeel op aanvraag te bestellen). Hiermee maakt u met een simpel onderdeel de LEDbalk geschikt voor T8 en T5 verlichting.

Specificaties

Geschikt voor aquaria van: 129,0 – 143,3 centimeter
Stroomverbruik: 40 Watt
Voltage: 12 Volt

Optioneel voor de Power LED is de Power LED dimmer. Met deze dimmer maakt u de Power LED volledig dimbaar waardoor u de zonsopgang en zonsondergang kunt nabootsen. Daarnaast hebben wij haken waarmee u deze lamp hoger boven het aquarium op het glas kunt plaatsen. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen