Eheim dimmer day & night voor powerLED 12V

Met de Eheim dimmer day & night is het mogelijk om automatisch zonsopgangen en zonsondergangen in uw aquarium te creëren. Deze dimmer is geschikt voor alle Eheim powerLED modellen van 11-45 Watt.

Eheim dimmer day & night voor powerLED 12V

 

Met de Eheim dimmer day & night is het mogelijk om automatisch zonsopgangen en zonsondergangen in uw aquarium te creëren. Middels de dimmer is de dagcyclus met zonsopgang en zonsondergang gemakkelijk in te stellen en te sturen. Tevens kan middels de dimmer maanlicht (lage lichtsterkte) in de nachtperiode worden ingesteld.

Specificaties

+ Voor natuurlijke lichtomstandigheden in uw aquarium
+ Geschikt voor alle powerLED modellen van 11 tm 43 Watt
+ Automatisch draaiende zonsopgang en zonsondergang
+ Keuze van starttijd en verlichtingsduur
+ Helderheid van de lamp instelbaar
+ Maanlichtinstelling voor de nacht
+ Capaciteit: max. 2x45 W

Werking

De dimmer is voorgeprogrammeerd op een dagelijkse cyclus van 12 uur. Het maanlicht schakelt in nadat de 12 uur is verstreken (gemiddelde helderheid). U kunt indien gewenst de dimmer programmeren voor een individuele dagelijkse cyclus (2-24 uur). De dimmer heeft geen interne klok. Begin daarom met het programmeren van de gewenste starttijd van de zonsopkomst. Daarna is het aantal uren in de dagelijkse cyclus te verhogen of te verlagen. Het controlelampje knippert vervolgens wanneer de uren zijn geselecteerd. De automatische opslag en het begin van de dagelijkse cyclus worden gestart met de zonsopkomst. De aanpassing van de helderheid kan worden gedaan met de twee toetsen op de dimmer.

Met de dimmer wordt uiteraard een gebruiksaanwijzing voor het instellen meegeleverd.

Eheim artikel nummer: 4200100.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen