Dupla Gel-o-Drops Weekend

Dupla Gel-o-Drops Weekend kan speciaal gebruikt worden als u een paar dagen weg bent. Eén drop voldoende voor 5 à 10 vissen gedurende maximaal 6 dagen. Inhoud: 12 x 2 gram.

Lees meer...
Artikelnummer: Opruiming
Aantal: 2

Dupla Gel-o-Drops Weekend

 

Weekendvoer voor siervissen

Plant u een weekendje weg en kan niemand uw vissen voeren? Met de nieuwe en innovatieve Gel-O-Drops Weekend is dat geen probleem meer. Het van een speciaal voergelei gemaakte weekendvoer is uitstekend voor het voeren van alle tropische siervissen tijdens uw korte afwezigheid.

Hier is een drop voldoende voor 5 à 10 vissen gedurende maximaal 6 dagen, afhankelijk van de grootte van de dieren. Dankzij de speciale consistentie van de Gel-O-Drops Weekend lossen niet gewoon op in het water, maar worden stukje voor stukje opgegeten door de dieren.

De drops weten te overtuigen met een hoog gehalte aan essentiële vitamines, hoogwaardige proteïnebronnen, mineralen en natuurlijke kleurversterkers en houden uw aquariumbewoners ook tijdens uw afwezigheid fit en vitaal.

Door de eenvoudig en afzonderlijk eruit te halen voerporties kan de hoeveelheid voer heel nauwkeurig worden bepaald. In de steriele en kiemvrije ver

 

Inhoud: 12 x 2 g

 

Voederadvies: Een drop voor 5 - 10 vissen voor maximaal 6 dagen, afhankelijk van de grootte van de dieren. De drops gewoon in het aquarium doen, waarna de vissen gedurende het weekeinde genieten van het voer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen