Diversa LED intenso dubbel 27.4 W aquarium LED verlichting

De Diversa LED intenso 100 centimeter (27.4 watt) is een strakke design lamp die goed past op alle glasdikten. Deze aquarium led verlichting is geschikt voor aquaria van 90-100 centimeter. De leds geven een optimaal lichtspectrum (6500 K) voor aquari...

Lees meer...
Aantal: 1

Diversa LED intenso dubbel 27.4 W

 

De Diversa LED intenso 100 centimeter (27.4 watt) is een strakke design lamp die goed past op alle glasdikten. Deze aquarium led verlichting is geschikt voor aquaria van 90-100 centimeter. De leds geven een optimaal lichtspectrum (6500 K) voor aquaria.

De Diversa LED intenso is voorzien van een mooi design waardoor deze bij elk aquarium past. Deze auquarium led verlichting zelf is gemaakt van strak aluminium met zwarte afwerking. De verlichting bestaat uit twee rijen leds die zijn verzonken in het frame en afgewerkt met siliconen voor een (spat)water dichte afwerking. De lamp is voorzien van handige opzetklemmen die gemakkelijk passen op elke glasdikte. Deze klemmen hoeven enkel op het glas te worden geschoven zonder te worden vastgeschroefd.

Door de speciale lichtsamenstelling is deze lamp speciaal afgestemd voor de behoeften van aquariumplanten. Tevens zorgt de lamp voor een goede belichting van de dieren waardoor deze al hun kleurenpracht zullen laten zien.

Kenmerken LED intenso dubbel 27.4W aquarium led verlichting:

· Geschikt voor aquaria van 90-100 centimeter
· Laag stroomverbruik (27.4 watt)
· Geschikt voor 3, 4, 5, 6 en 8 mm glas
· Optimaal lichtspectrum (6500 K) voor aquaria
· Zorgt voor optimale platengroei en kleuring van de dieren
· Veilig, duurzaam en stroom besparend

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen