Taiwan bee garnalen

Taiwan bee garnalen zijn moeilijk om te houden in het aquarium, maar dat maakt het dan wel weer een echte uitdaging. Deze garnalen vereisen speciale waterwaarden. Deze waterwaarden en andere informatie kunt u vinden bij de beschrijving van elke garnalen soort.


Panda

€5,95

De panda garnaal is een intens zwart/wit gekleurde garnaal. Deze garnalen zijn een uitdaging om te houden. De panda is een van de bekendste Taiwan Bee garnalen.

Blue bolt

€5,95

De blue bolt garnalen zijn mooie taiwan bee garnalen met een oplopende blauwe kleur. De kop van de garnaal is intenser blauw en loopt af richting de staart.

Wine red

€5,95

Wine red garnalen met een super dekking. Deze garnalen zijn een uitdaging om te houden, maar een pracht om te zien.

Blue shadow mosura

€7,50

Blue shadow mosura garnalen zijn een taiwan bee variant. Wij hebben deze garnalen in high blue en low blue. De low blue is erg geschikt om deze soort uit te proberen en is een stuk goedkoper.

Yellow King Kong garnalen

€4,50

De Yellow King Kong garnalen hebben een strak gele kleur die uit twee verschillende Caridina garnalen is gekweekt. De Yellow King Kong houdt dan ook van wat zachter en zuurder water zoals de Taiwan bee en crystal garnalen.

F1/F2 crystal black

€2,50

Crystal black garnalen die dragen zijn van het taiwan bee gen. Uit deze garnalen kunnen taiwan bee garnalen worden gekweekt.

10 F1/F2 crystal black + 1 panda

€29,95

Pakket met 10 F1/F2 crystal black en 1 panda garnaal. Een leuk starterspakket als u wilt beginnen met het kweken van taiwan bee garnalen.