Crystal/bee garnalen

Onder de crystal/bee garnalen vallen bijvoorbeeld de crystal red/black variaties, snow white garnalen, golden bee garnalen, etc. Erg actieve garnalen die vaak zeer actief en mooi van kleur zijn. Het is sterk aan te raden om deze crystal/bee garnalen garnalen op een pH verlagende bodem te houden. Deze garnalen houden namelijk van wat zuurder en zachter water. Een pH verlagende bodem verlaagt de KH en daarmee de pH waardoor de omstandigheden in het aquarium gunstiger worden voor deze garnalensoort.

 

  • pH: 5,8-6,4
  • Geleidbaarheid: 200-250+ microsiemens


Super crystal red

€6,95

Super crystal red / Super Red garnalen met mooi rode dekking. Deze garnalen zijn zeer actief en hebben het liefst wat zacht/zuurder water. De eisen zijn exact het zelfde als bijvoorbeeld de crystal red garnalen. Een echte aanwinst in het aquarium!

Crystal black garnalen gradatie A t/m S+

€2,75

Crystal black garnalen met een mooie dekking. Crystal black garnalen zijn een van de meest populaire garnalen voor in het aquarium. Deze garnalen zijn van goede kwaliteit en hebben een mooie kleurdekking. 100% gezond en vitaal!

Calceo bee red garnalen

€6,95

Uit eigen kweek hebben wij mooie Calceo bee red garnalen. Deze soort behoort tot de Caridina familie en geeft dan ook de voorkeur aan zacht/zuur water. Verder niet moeilijk om mee te kweken en erg leuke garnalen om te zien.