Crystal/bee garnalen

Het is sterk aan te raden om deze garnalen op een pH verlagende bodem te houden. Deze dieren houden namelijk wat zuurder en zachter water. Een pH verlagende bodem verlaagt de KH en daarmee de pH.

  • pH: 6.5
  • Geleidbaarheid: 250-350 microsiemens


Crystal red grade A t/m S+

€2,95

Crystal red garnalen met een mooie dekking. Deze garnalen hebben een groot wit aandeel. Kunnen goed worden gebruikt om de kwaliteit van een groep garnalen omhoog te halen.

Crystal red grade SS

€3,50

Crystal red gradatie SS. Mooie rood/witte garnaal die zeer actief is. Stelt wel bepaalde eisen aan de watersamenstelling. Leuke actieve garnaal.

Crystal red grade SSS

€3,95

Crystal red gradatie SSS. Mooie rood/witte garnaal die zeer actief is. Stelt wel bepaalde eisen aan de watersamenstelling. Leuke actieve garnaal.

Crystal black grade A t/m S+

€2,50

Crystal black garnalen met een hoge gradatie. Deze garnalen hebben een groot wit aandeel. Kunnen goed worden gebruikt om een groep garnalen omhoog te halen.

F1/F2 crystal black

€2,50

Crystal black garnalen die dragen zijn van het taiwan bee gen. Uit deze garnalen kunnen taiwan bee garnalen worden gekweekt.

10 F1/F2 crystal black + 1 panda

€29,95

Pakket met 10 F1/F2 crystal black en 1 panda garnaal. Een leuk starterspakket als u wilt beginnen met het kweken van taiwan bee garnalen.

Golden bee garnalen

€1,95

Golden bee garnalen zijn een variant op de snow white garnalen. Deze garnalen zijn geselecteerd op ''goud'' kleur en zijn een mooi aanzicht in het aquarium.

Snow white garnalen

€2,50

Snow white garnalen. Sterke garnalen die behoren tot de Caridina familie. Actieve garnalen met mooie witte dekking. Erg leuk om een groepje mee te beginnen.