Dennerle Shrimp King Moringa Pops

Dennerle Shrimp King Moringa Pops zijn een zeer gezonde aanvullende voeding voor garnalen met een zeer hoog gehalte aan plantaardige eiwitten, aminozuren, mineralen en vezels. Tevens zeer geschikt als voeding voor baby garnalen.

Lees meer...
Artikelnummer: 17.3.1
Aantal: 2

Dennerle Shrimp King Moringa Pops

 

Dennerle Shrimp King Moringa Pops zijn een zeer gezonde aanvullende voeding voor garnalen met een zeer hoog gehalte aan plantaardige eiwitten, aminozuren, mineralen en vezels. De moringa pops bestaan voor een deel uit sojaschillen (zelfde als snowflakes) welke zorgen voor een hoog gehalte aan eiwitten en aminozuren. Daarnaast zorgen de sojaschillen voor een goede verdeling van het voer en de groei van Mycelia, welke weer zorgt voor lange termijn voedsel voor garnalen.

Daarnaast zijn de Dennerle Moringa Pops rijk aan moringa (bladeren van de ''wonder'' boom). Deze zijn zeer rijk aan essentiële vitamines, vetzuren, mineralen en vitale stoffen. Natuurlijke carotenoïden ondersteunen een krachtige kleur van de dieren. Naast de sojaschillen en moringa bevatten deze pops venkel. Venkel bevat voedingsstoffen zoals etherische oliën, mineralen (calcium, magnesium, kalium), vitamines (A, B, C, foliumzuur) en secundaire plantenstoffen.

Dankzij het grote aantal waardevolle ingrediënten in Dennerle Moringa Pops is dit een uitstekende afwisseling en aanvulling op het hoofdvoer. De Moringa pops bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei, vitaliteit en kweek.

Tip: Shrimp King Moringa Pops zijn ook ideaal als voeding voor kreeften, dwergrivierkreeften, (CPOs), krabben en slakken.

Inhoud: 40 gram.

Voedingsadvies: ongeveer 1 keer per 3 dagen een 5mm stick per 20 garnalen.

Ingrediënten: sojaschillen, venkel (5%), Moringa oleifera (1%).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen