Dennerle Shrimp King Bio Tase Active

Dennerle Shrimp King Bio Tase Active zorgt voor de groei van biofilm, reinigingsbacteriën, probiotica, beta-glucanen en vitaminen. Hierdoor ontstaat een constant voedselaanbod waar vooral jonge garnalen veel baat bij hebben.

Lees meer...
Artikelnummer: 37.3.3
Aantal: 4

Dennerle Shrimp King Bio Tase Active

 

Dennerle Shrimp King Bio Tase Active zorgt voor de groei van biofilm, reinigingsbacteriën, probiotica, beta-glucanen en vitaminen. Deze biofilm groeit op alle aanwezige elementen in het aquarium (hout, steen, planten, glas, etc). De biofilm is een zeer voedzame voedselbron voor garnalen, die constant in het aquarium aanwezig is. Hierdoor kunnen jonge garnalen tevens in de kleine omgeving waar ze veel verblijven voldoende voedsel vinden om te kunnen overleven. Dennerle Shrimp King Bio Tase Active zorgt dan ook voor een vergroting van de overlevingspercentage bij jong garnalen.

Daarnaast voorziet Bio Tase Active alle garnalen van essentiële vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren. Hierdoor wordt een gezonde ontwikkeling met een goed ontwikkeld verteringsstelsel en immuunsysteem optimaal ondersteund.

Tevens bevat Dennerle Shrimp King Bio Tase Active verschillende bacterieculturen die afvalstoffen afbreken en daarmee een gebalanceerde aquarium omgeving in stand houden. Daarnaast zuiveren toegevoegde natuurlijke mineralen het water door schadelijke stoffen te binden en uit het water te filteren. Deze aanvullende voeding heeft geen effect op de gH en kH.

 

  • Combineert een gezonde, evenwichtige voeding met verbeterde waterkwaliteit.
  • Vermindert vuil, bindt schadelijke stoffen en bevordert de biologische reiniging door de toevoeging van goede filterbacteriën.
  • Stimuleert de vorming van natuurlijke begroeiing als waardevolle bijvoeding, vooral voor jonge garnalen.
  • Vergroot het overlevingspercentage en de gezonde ontwikkeling van jonge garnalen, verbetert het kweekresultaat.
  • Stimuleert een evenwichtige groei, gezondheid, vitaliteit, kleurenpracht en vervelling.

Voedingsadvies: ongeveer 1 keer per dag een afgestreken maatlepel (meegeleverd) per 50 liter aquariumwater. Poeder buiten het aquarium mengen met een beetje water en vervolgens gelijkmatig over het aquariumoppervlak verdelen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen