Dennerle Shrimp King Artemia Pops

Dennerle Shrimp King Artemia Pops is rijk aan artemia en watervlooien en is daarmee zeer rijk aan dierlijke eiwitten, aminozuren en enzymen. Zeer geschikt als aanvullende voeding die zorgt voor ondersteuning van de gezonde groei, kleuring en kweek.

Lees meer...
Artikelnummer: 17.2.9
Aantal: 2

Dennerle Shrimp King Artemia Pops

 

Dennerle Shrimp King Artemia Pops is rijk aan artemia en watervlooien en is daarmee zeer rijk aan dierlijke eiwitten, aminozuren en enzymen. Zeer geschikt als aanvullende voeding die zorgt voor ondersteuning van de gezonde groei, kleuring en kweek. De artemia pops bestaan voor een deel uit sojaschillen (zelfde als snowflakes) welke zorgen voor een hoog gehalte aan eiwitten en aminozuren. Daarnaast zorgen de sojaschillen voor een goede verdeling van het voer en de groei van Mycelia, welke weer zorgt voor lange termijn voedsel voor garnalen.

De natuurlijke artemia en watervlooien zorgen voor een hoog gehalte aan dierlijke eiwitten. Garnalen zijn in de natuur alleseters en hebben in het aquarium ook in kleine mate dierlijke producten nodig. Artemia en watervlooien zijn tevens zeer rijk aan aminozuren, enzymen en vetten die een breed scala aan processen bij garnalen ondersteunen. Daarnaast zorgt de natuurlijke chitine en mineralen voor een probleemloze vervelling en het opbouwen van een sterk pantser.

Dankzij het grote aantal waardevolle ingrediënten in Dennerle Artemia Pops is dit een uitstekende afwisseling en aanvulling op het hoofdvoer. De Artemia pops bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei, vitaliteit en kweek.

Tip: Shrimp King Artemia Pops zijn ook ideaal als voeding voor kreeften, dwergrivierkreeften, (CPOs), krabben en slakken.

Inhoud: 40 gram.

Voedingsadvies: ongeveer 1 keer per 3 dagen een 5mm stick per 20 garnalen.

Ingrediënten: sojaschillen, artemia (5%), watervlooien (5%).

Pieter Leus 29-01-2020 03:44

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.


5 sterren gebaseerd op 1 beoordelingen