Dennerle Shrimp King Algae Pops

Dennerle Shrimp King Algae Pops zijn een zeer gezonde aanvullende voeding voor garnalen met een zeer hoog gehalte aan plantaardige eiwitten, aminozuren, mineralen en vezels. Tevens zeer geschikt als voeding voor baby garnalen.

Lees meer...
Artikelnummer: 17.2.8
Aantal: 5

Dennerle Shrimp King Algae Pops

 

Dennerle Shrimp King Algae Pops zijn een zeer gezonde aanvullende voeding voor garnalen met een zeer hoog gehalte aan plantaardige eiwitten, aminozuren, mineralen en vezels. De algae pops bestaan voor een deel uit sojaschillen (zelfde als snowflakes) welke zorgen voor een hoog gehalte aan eiwitten en aminozuren. Daarnaast zorgen de sojaschillen voor een goede verdeling van het voer en de groei van Mycelia, welke weer zorgt voor lange termijn voedsel voor garnalen.

Dennerle Shrimp King Algae Pops is daarnaast zeer rijk aan Chlorella en Nannochloropsis algen die een zeer klein formaat hebben. Wanneer de algae pops open gaan in het water komen de algen los in het aquarium waardoor deze op elke plek in het aquarium terecht komen. Hierdoor kunnen ook baby garnalen gemakkelijk bij dit garnalenvoer komen. Deze microalgen bevatten veel essentiële aminozuren, mineralen, sporenelementen, vitamines, onverzadigde vetzuren, polysacharide en kleurversterkende pigmenten.

Dankzij het grote aantal waardevolle ingrediënten in Dennerle Algae Pops is dit een uitstekende afwisseling en aanvulling op het hoofdvoer. De Algae pops bevorderen een gezonde, uitgebalanceerde groei, vitaliteit en kweek.

Tip: Shrimp King Algae Pops zijn ook ideaal als voeding voor kreeften, dwergrivierkreeften, (CPOs), krabben en slakken.

Inhoud: 40 gram.

Voedingsadvies: ongeveer 1 keer per 3 dagen een 5mm stick per 20 garnalen.

Ingrediënten: sojaschillen, Chlorella (4%), Nannochloropsis (1%).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen