Dennerle Shrimp King 5 Leaf Mix

Dennerle Shrimp King 5 Leaf Mix bestaat zoals de naam al zegt uit een mix van 5 verschillende bladeren. Deze mix van bladeren zorgt voor een gezonde aanvullende voeding voor alle garnalen. 100% natuurlijk en geperst tot sticks.

Lees meer...
Artikelnummer: 17.3.5
Aantal: 2

Dennerle Shrimp King 5 Leaf Mix

 

Dennerle Shrimp King 5 Leaf Mix bestaat zoals de naam al zegt uit een mix van 5 verschillende bladeren (brandnetel, berk, moerbei, walnoot en pepermunt). Deze mix van bladeren zorgt voor een gezonde aanvullende voeding voor alle garnalen. 100% natuurlijk en geperst tot sticks.

Aangezien deze voeding bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten lijkt deze aanvullende voeding erg op wat de garnalen in de natuurlijke omgeving tot hun beschikking hebben. De bladeren zitten vol goede vitaminen die een goede stofwisseling stimuleren. Daarnaast is de 5 leaf mix rijk aan mineralen en sporenelementen die de basis vormen voor een evenwichtige groei en een probleemloze vervelling. Daarnaast zorgen natuurlijk vezels, humus- en looistoffen voor een goede spijsvertering. Dit zorgt er voor dat garnalen optimaal voedingsstoffen kunnen opnemen en weerbaarder worden tegen ziektes.

Dankzij de natuurlijke ingrediënten, die zijn gebaseerd op het natuurlijke dieet van de garnalen is Dennerle Shrimp King 5 Leaf Mix een uitstekende afwisseling en aanvulling op het hoofdvoer.

Tip: Shrimp King 5 Leaf Mix is ook ideaal als voeding voor kreeften, dwergrivierkreeften, (CPOs), krabben en slakken.

Inhoud: 45 gram.

Voedingsadvies: ongeveer 1 keer per 3 dagen een 5mm stick per 20 garnalen.

Ingrediënten: 5 verschillende bladeren (brandnetel, berk, moerbei, walnoot en pepermunt).

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen