CSF Echinacea+ sticks

De Echinacea+ voedersticks zijn sticks die bestaan uit de beste samengestelde ingrediënten. Zeer rijk aan vezels. Zakje van 25 gram.

Lees meer...
Aantal: 30

CSF Echinacea+ sticks

De Echinacea+ voedersticks zijn sticks die bestaan uit de beste samengestelde ingrediënten.

Echinacea - De Echinacea is een plant met een medicinale werking. Dit ingrediënt zorgt voor een versterking van het imuunsysteem en bevorderd de spijsvertering.

Brandnetel - Brandnetel bevat een hoog gehalte aan silicaten en vezels. Deze silicaten helpen bij een goede vervelling en de opbouw van een sterk pantser. De vezels helpen bij het bevorderen van de spijsvertering.

Paardenbloem - De paardenbloem is een plant die in kleine getalen vitaminen en enzymen bevat. Deze enzymen zijn nodig voor de garnalen om goed te kunnen groeien. Bevordert tevens de kleurvorming.

Spinazie - Spinazie is rijk aan calcium. Deze calcium hebben garnalen nodig om goed te kunnen vervellen. Tevens hebben garnalen calcium nodig voor het opbouwen van een sterk en dik pantser.

Weegbree - De weegbree is een plant die rijk is aan vezels, enzymen en vitaminen. Dit ingrediënt zorgt er voor dat het imuunsysteem van garnalen wordt versterkt en dat de stoelgang wordt verbeterd.

Dosering/Inhoud

Deze sticks 1-2 keer per week voeren. 1 Stick per 10 garnalen is voldoende.

Hersluitbaar zakje met 25 gram stevige voedersticks. 100% Natuurlijk.

Briefpost

Dit product kan worden verzonden met briefpost en weegt 30 gram. Verzending via briefpost is mogelijk tot 200gram.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen